Rubí Acull entrega 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona
L’entitat també ha lliurat 300 euros a Proactiva Open Arms
Actualitat | 13 de gener de 2021

REDACCIÓ
L’entitat Rubí Acull ha lliurat 300 euros a les víctimes de l’incendi que es va produir el desembre en una nau de Badalona, on malvivien 200 persones sense llar. L’incendi va provocar quatre víctimes mortals i una vintena de ferits, a més de deixar sense sostre totes les persones que hi vivien de forma regular.

Els diners serviran per donar suport econòmic a les persones afectades, la majoria de les quals encara no han estat reallotjades de forma digna.

D’altra banda, l’entitat rubinenca també ha fet entrega de 300 euros a l’ONG Proactiva Open Arms per tal de donar suport financer a les missions de rescat humanitari que aquesta entitat duu a terme al mar Mediterrani i també per donar suport a la tasca solidària que han desenvolupat durant la pandèmia fent arribar proves diagnòstiques d’un assaig clínic.

Rubí Acull també ha lliurat 100 euros a la iniciativa Kesha Niya Progetto 20K, que es dedica a donar suport alimentari a persones refugiades a la frontera francoitaliana.

Futura donació de 600 euros
A més, en les properes setmanes, l’entitat rubinenca també farà un donatiu de 600 euros al PIO de Rubí, el punt d’informació per a persones refugiades i sol·licitants d’asil que es va posar en marxa a principis del 2020.

Les donacions s’han pogut realitzar gràcies a les 19 persones que s’han associat a Rubí Acull en els últims mesos, així com a les campanyes de recollida de fons solidaris que ha fet l’entitat en els últims anys.
Una de les activitats realitzades recentment per l’entitat. / Rubí Acull
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències