1 de octubre de 2021
patis oberts

Els patis de quatre escoles, oberts a la ciutadania en horari de tarda o cap de setmana

Durant el curs escolar, la ciutadania podrà fer ús en horari de tarda o de cap de setmana dels patis de les escoles Pau Casals, Ramon Llull, Joan Maragall i Torre de la Llebre.
27 de septiembre de 2021
tallers centres educatius

Trastorns alimentaris, addicció a les pantalles o sexualitat, temes de tallers i exposicions a disposició dels centres educatius locals

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament ofereix aquest curs prop d’una quinzena de tallers i exposicions a les escoles i instituts de la ciutat. Els centres poden sol·licitar les activitats, en funció dels seus interessos, a través de plataforma web de la Guia d’activitats i serveis educatius.
27 de septiembre de 2021
premi miquel segura

Un treball sobre semàfors intel·ligents guanya el Premi Miquel Segura de recerca

Els alumnes Roger Feliu i Adrià Carballo, de l’Estatut, han guanyat la 21a edició del Premi Miquel Segura de recerca amb el treball ‘Regular el trànsit: missió impossible’.
21 de septiembre de 2021
tornada escola

Neix la Taula per a l’Èxit Educatiu de Rubí amb la voluntat de lluitar contra la segregació escolar

Aquest dilluns s'ha constituït la Taula per a l'Èxit Educatiu de Rubí, sorgida d'una demanda del Consell Escolar Municipal. Es tracta d'un espai de participació i de treball conjunt de tota la comunitat educativa de la ciutat, que neix amb un doble objectiu: d'una banda, assolir l'èxit de l'educació que s'ofereix a Rubí i, de l'altra, l'erradicació de la segregació escolar.
15 de septiembre de 2021
jv foix

El JV Foix participa en un projecte per millorar els espais de l’institut

L’institut JV Foix arrenca el nou curs 2021-2022 reprenent la seva col·laboració amb la plataforma eTwinning, una eina que uneix diferents estats europeus per tal de treballar projectes interdisciplinaris amb un tema diferent en cada curs.
13 de septiembre de 2021
cole tornada

Més de 10.000 alumnes comencen el curs escolar 2021-2022 en centres educatius de Rubí

El curs 2021-2022 ha arrencat aquest matí pels 10.282 infants i joves que cursen educació obligatòria als centres educatius de Rubí.