28 de juliol de 2021
vista general ciutat

L’Ajuntament obre dues línies de subvencions amb 108.000 euros per facilitar l’accés a l’habitatge

Les subvencions es divideixen en dues tipologies. Una és per a sufragar despeses generals de l’habitatge i una altra, destinada a joves i famílies monoparentals, per a despeses relacionades amb la tramitació dels lloguers.
22 de juliol de 2021
Rehabilitació habitatge

L’Ajuntament planteja a la Mesa pel Dret a l’Habitatge un nou model de funcionament d’aquest òrgan

Segons la regidora del servei d’Habitatge, Ànnia Garcia, “la proposta de reforma dona resposta a les demandes fetes per part de diferents membres de la Mesa”, que consideraven que s’havia convertit en un espai on s'exposaven dades i informació, però faltava debat de temes concrets.
22 de juliol de 2021
Vista general Rubí

Els rubinencs destinen més de la meitat del seu sou a pagar el lloguer

L’informe sobre habitatge elaborat per l’Observatori Comarcal ha posat en relleu noves situacions de vulnerabilitat residencial provocades per la pandèmia. Una de les dades de l’informe és que ela població rubinenca destina més de la meitat del sou (51,5%) a pagar el lloguer del pis.
20 de juliol de 2021
Reunió urbanitzacions Sant Jordi Parc i Can Fatjó

Les urbanitzacions se sumen a Sant Jordi Parc i Can Fatjó contra els pisos socials

Les associacions de veïns de les urbanitzacions s’han sumat als veïns de Sant Jordi Parc i de Can Fatjó que estan en contra d’un projecte de l’Ajuntament per construir a l’avinguda Castellbisbal dos edificis amb 84 habitatges socials per a joves i gent gran amb problemes econòmics. Els veïns critiquen la manca d’informació per part del consistori i que es vulgui fer servir els dos únics terrenys públics que hi ha disponibles al barri per aquesta nova construcció d’habitatge.
7 de juliol de 2021
habitatge

Taller de cerca d’habitatge per a persones en risc d’exclusió social

L’Ajuntament ha començat a oferir un taller formatiu de suport en la cerca d’habitatge a persones i famílies que es troben en exclusió residencial o en risc de patir-la.
1 de juny de 2021
aparcament

Polèmica veïnal per un projecte futur d’habitatge social a Sant Jordi Parc i Can Fatjó

Un futur projecte per dotar l’Ajuntament d’habitatge destinat a persones amb pocs recursos ha provocat molt malestar entre els veïns de Sant Jordi Parc i Can Fatjó.