19 de octubre de 2021

L’Ajuntament vol sensibilitzar els rubinencs de la necessitat de separar els residus

L’Ajuntament de Rubí, amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, ha impulsat la campanya ‘Recicla! Amb tu cuidem el medi ambient’, una nova campanya de conscienciació sobre la importància de reciclar els residus correctament.
18 de octubre de 2021

Rubí participa en una campanya solidària de reciclatge per donar suport a les dones amb càncer de mama

Gairebé 200 ciutats de l’estat espanyol, entre les quals hi ha Rubí, s’han sumat a la campanya ‘Recicla vidre per elles’, una iniciativa solidària que impulsa Ecovidrio amb la col·laboració de la Fundació Sandra Ibarra.
15 de octubre de 2021

L’Incasòl no descarta destinar més de 80 ha al parc de Can Sant Joan

L’Incasòl, empresa pública propietària dels terrenys de l’antic camp de golf de Can Sant Joan, no descarta destinar més de 80 ha a construir aquest nou parc.
30 de septiembre de 2021
can balasc

Encarreguen un dictamen pericial per demanar al TSJC que executi la sentència de Can Carreras

L’Ajuntament ha encarregat un dictamen pericial per analitzar com s’ha de dur a terme la retirada dels residus de Can Carreras.
27 de septiembre de 2021
camp de golf generalitat

La Generalitat anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan es convertirà en un parc

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, ha anunciat a través de les xarxes que l’antic camp de golf de Can Sant Joan es convertirà parcialment en un gran parc que servirà com a corredor ecològic.
27 de septiembre de 2021
porc senglars

El consistori demana la ciutadania no alimentar els senglars per evitar la seva proliferació

Les urbanitzacions de Can Solà, Can Barceló, Castellnou i Sant Muç i els barris de Can Fatjó, El Pinar i Can Vallhonrat presenten una important presència de porcs senglars, però també s'han vist en places i espais urbans.