8 de octubre de 2021

Es creen quatre comissions per definir el Pla local de Salut

L’elaboració del Pla local de Salut de Rubí segueix avançant amb la posada en marxa de quatre comissions de treball temàtiques, encarregades de proposar i definir les accions que s’inclouran al document final.
19 de julio de 2021
Personal i usuaris residència Rubí

Nou protocol amb més mesures per protegir les residències de gent gran davant la nova onada

En l'actual situació epidemiològica d'augment d'incidència en els diferents grups d'edat, els departaments de Salut i Drets socials de la Generalitat han decidit reforçar les mesures de protecció a les residències. El nou protocol entra en vigor a partir d'aquest dimarts.
17 de junio de 2021
plasma

La Biblioteca acollirà les primeres donacions de plasma a la ciutat

El banc de Sang i Teixits, amb el suport de l’Ajuntament, posarà en marxa aquest mes el programa de donació de plasma a la ciutat.
9 de junio de 2021
cap mutua

El Pla local de salut es marca més d’una trentena d’objectius per millorar la qualitat de vida a la ciutat

L’Ajuntament ha completat el primer pas per l’elaboració del Pla local de salut amb una diagnosi inicial que defineix 10 línies estratègiques i 34 objectius.
3 de junio de 2021
victoria perramon i àngels lopez - còpia

L’Ajuntament premia Victoria Perramón i Àngels López per participar al programa Esport per a tothom

L’Ajuntament de Rubí va premiar dues rubinenques, Victoria Perramón i Àngels López, en el marc de la taula rodona ‘Activitat física, font de salut’.
28 de mayo de 2021
cap mutua2 (1)

El Ple demana a l’ICS que es faci càrrec del CAP i l’Hospital Mútua de Terrassa amb l’abstenció del PSC

Tots els grups municipals del Ple, a excepció del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), van votar a favor d’una moció redactada pel col·lectiu Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat per tal que la gestió del CAP Mútua i de l’Hospital Mútua de Terrassa depengui de l’Institut Català de la Salut (ICS).