19 de octubre de 2021

La Biblioteca ofereix una Guia de recursos per a la diversitat funcional

La Biblioteca ha editat la ‘Guia de recursos per a la diversitat funcional’, un document que posa a disposició de tots els usuaris i que ha estat elaborat amb el suport de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional.
4 de octubre de 2021

Una trentena de persones participen en l’homenatge de Rubí a la gent gran

L’Ajuntament de Rubí va homenatjar l’1 d’octubre la gent gran de la ciutat coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran.
29 de septiembre de 2021

L’Ajuntament i Agbar renoven el conveni per combatre la pobresa energètica a famílies vulnerables

L’Ajuntament de Rubí i l’empresa Agbar han signat un nou conveni de col·laboració que té per objectiu evitar els talls de subministrament a totes aquelles persones i famílies que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica o risc d’exclusió residencial.
28 de septiembre de 2021
oficina diversitat funcional

Xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) de Rubí ha programat una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA), que ofereix la Generalitat de Catalunya.
24 de septiembre de 2021
Les Torres plaça Constitució

Aposta per fomentar la inclusió social a Les Torres a través de l’esport i la formació

L’Ajuntament treballarà la inclusió social al barri de Les Torres a través dues accions basades en l’esport i la formació. L’objectiu és promoure la integració aquelles persones que es troben en situacions de vulnerabilitat o en risc d’exclusió. La intervenció es desdobla en dos projectes: un espai de dinamització esportiva per a persones joves i un espai de formació per a persones en risc d’exclusió social.
30 de agosto de 2021
loteria

Validada a Rubí una butlleta de la Primitiva amb un premi de 30.000 euros

El sorteig de la loteria Primitiva celebrat el 28 d’agost va deixar a Rubí 30.297,97 euros, corresponents a una butlleta premiada.