23 de juliol de 2021
Presentació guia maltractament gent gran

Rubí es dota d’una guia per fer front als maltractaments a la gent gran

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha editat una guia local per fer front als maltractaments a les persones grans. La finalitat d’aquesta eina és donar suport als i les professionals de la ciutat aprofundint en el coneixement d’aquesta violència i proporcionant-los criteris i circuits per prevenir-la, detectar-la i intervenir-hi.
22 de juliol de 2021
retirada plaques franquistes

Retiren les últimes plaques amb simbologia franquista de la ciutat

L’Ajuntament va retirar la setmana passada les darreres plaques amb simbologia franquista que encara quedaven en un total d’onze edificis d’habitatges de la ciutat. Fa uns mesos, el Consistori va enviar una carta a les comunitats de propietaris afectades anunciant-los la voluntat de substituir aquests elements per altres plaques on s’informa que l’edifici va ser construït en règim de protecció oficial.
22 de juliol de 2021
Escales pintades

Rubí tindrà un Pla local per la diversitat afectiva, sexual i de gènere

L’Ajuntament començarà a partir del setembre, amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’elaboració d’un Pla local per la diversitat afectiva, sexual i de gènere. […]
16 de juliol de 2021
camp de golf

L’Incasòl veu amb bons ulls la proposta d’un gran parc urbà als terrenys de l’antic camp de golf

La plataforma Reconvertim el camp de golf de Can Sant Joan s’ha reunit amb l’Incasòl, empresa pública propietària dels terrenys, per analitzar quin ha de ser el futur d’aquest espai.
15 de juliol de 2021

Una jove denuncia que li han negat un lloc de feina pel qual havia estat seleccionada per negar-se a treure’s el hijab

Dina, una jove rubinenca musulmana, ha denunciat que ha patit un fet islamòfob fa unes setmanes a l’empresa Zeta Espacial, qui ha negat els fets.
13 de juliol de 2021
Torre Massana

Els pressupostos participatius recullen 118 propostes ciutadanes

La ciutadania ha presentat 118 propostes en la nova edició dels Pressupostos Participatius, la majoria de les quals corresponen a millores de voreres i actuacions a l’espai públic (36 propostes), així com mobilitat (20) o urbanisme (7).