7 de octubre de 2021
pah

Acampada de la PAH davant del consistori per protestar contra els desnonaments

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), amb el suport del Sindicat de Lloguer i de Pla de Xoc, porta acampada a les portes de l’Ajuntament des del dilluns per protestar contra diversos desnonaments que s’estan produint a la ciutat aquests últims dies, així com per tots els previstos.
27 de septiembre de 2021
obres carrer Magallanes

Obres als carrers Magallanes i Sant Josep per consolidar l’ampliació de les seves voreres

Es tracta de la consolidació d’una mesura que es va impulsar el maig de 2020, quan el consistori va decidir transformar part de la calçada d’aquests dos carrers en espai de vorera amb la voluntat de guanyar amplada a la zona destinada a la circulació a peu en aquestes dues vies.
3 de septiembre de 2021

Usuaris de la zona d’esbarjo per gossos del Parc de la Pau i la Natura demanen millores

El col·lectiu d’usuaris de la zona d’esbarjo per a gossos del Parc de la Pau i la Natura, que està dividit en dues àrees segons la mida dels animals, demana a l’Ajuntament que faci millores en les instal·lacions.
29 de julio de 2021
plaça Salvador Allende

El govern tomba la proposta d’ERC per garantir espais d’ombra en parcs i places argumentant que les accions ja s’estan realitzant

En la sessió plenària d’aquest mes de juliol, l’executiu local, format per PSC i En Comú Podem, va rebutjar una moció d’ERC per garantir espais d’ombra en els parcs infantils, places i llocs d’esbarjo. A més dels republicans, la proposta va rebre el suport de tots els grups a l’oposició: Ciutadans, Veïns per Rubí i l’Alternativa d’Unitat Popular.
16 de julio de 2021
can mir

Inversió per fer pistes de pàdel i una coberta a la zona esportiva de Can Mir

L’Ajuntament de Rubí s’ha reunit amb els representants de l’Escola de Futbol Can Mir per explicar-los en què consisteix la remodelació de la zona esportiva de Can Mir.
7 de junio de 2021
render 25 setembre - còpia

Aprovat el projecte executiu per construir el nou edifici polivalent al camp de futbol del 25 de Setembre

La Junta de Govern Local ha aprovat de manera inicial el projecte executiu de nous vestidors i altres dependències municipals al camp esportiu 25 de Setembre.