18 de octubre de 2021

La pel·lícula ‘El último tren al rock’n’roll’ es presenta al Festival de Sitges

La Lombarda Films va estrenar el film ‘El último tren al rock’n’roll’ en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.
15 de octubre de 2021

L’Ajuntament crea un documental sobre l’impacte de la figura de Neus Català a Rubí

La regidoria de Memòria Històrica de l’Ajuntament ha produït un reportatge que reviu la petjada que Neus Català ha deixat a les persones amb qui va conviure durant la seva estada a la ciutat.
28 de septiembre de 2021

Documental a l’Ateneu sobre el moviment feminista a Egipte

L’Ateneu acollirà el 30 de setembre a les 19 h la projecció del documental ‘As I Want (Com jo vulgui)’, sobre el moviment feminista a Egipte.
23 de agosto de 2021

La Sala acull una nova temporada del Cicle Gaudí, el cinema de producció catalana

La gran pantalla es tornarà a desplegar al teatre municipal La Sala aquesta tardor amb el Cicle Gaudí, un circuit de cinema de producció catalana impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català.
9 de agosto de 2021
Lombarda films

‘El último tren al Rock and Roll’, de la productora rubinenca La Lombarda Films, seleccionada per al Festival Internacional de Sitges

'El último tren al Rock and Roll', primer llargmetratge de la Lombarda Films, productora amb segell rubinenc, es podrà veure a l'octubre dins de la programació del 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges.
14 de julio de 2021

La Sala projectarà la pel·lícula ‘No matarás’

El Cicle Gaudí torna al teatre municipal La Sala amb la projecció del film ‘No matarás’, una pel·lícula de David Victori amb Mario Casas i Milena Smit com a protagonistes.