5 d'octubre de 2021
la nuu

El festival La Nuu sedueix de nou el gran públic amb les fotografies a cel obert

El festival internacional de fotografia La Nuu va arrencar dissabte passat amb la primera de les visites guiades per la mostra de fotografies de grans dimensions ubicades a diferents façanes d’edificis de la ciutat.
28 de setembre de 2021

Tornen les fotografies gegants a l’aire lliure amb el festival La Nuu

Rubí tornarà a vestir-se amb imatges de grans dimensions a l’aire lliure per celebrar la setena edició de La Nuu, un festival de fotografia que Rubí organitza cada any a l’octubre.
27 de setembre de 2021
mercè Ribera

L’exposició ‘Perplexitat’ de Mercè Ribera ja es pot visitar a la sala Cèsar Martinell del Celler

La Sala Cèsar Martinell del Celler acull l’exposició ‘Perplexitat’, de l’artista rubinenca Mercè Ribera, fins al 28 de novembre. La pròpia autora la defineix com un projecte inusual dins el món de la fotografia.
21 de setembre de 2021
foto Bernat Miller

El fotògraf Bernat Millet exposa a l’Aula Cultural una mostra sobre la vida als campaments sahrauís

L’Espai Expositiu Aula Cultural acull des de dijous passat la mostra ‘Bitter Sweet Soft. La resiliència del poble sahrauí’, una selecció de les fotografies que integren el projecte del mateix nom del santcugatenc Bernat Millet. L’exposició, organitzada pel Museu Municipal Castell (MMUC), es podrà visitar gratuïtament fins al proper 31 d’octubre.
15 de juny de 2021
expo celler

Mostra del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, al Celler

El Celler exposa, fins al 25 de juliol, un recull d’imatges del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, celebrat en el marc del Festival Internacional Foto Platja d’Aro.
14 de juny de 2021

Imatges guanyadores del concurs fotogràfic del camp de golf de Can Sant Joan

Adriana Gómez, Enric Manobens i Rosa Pujol són els autors de les tres fotografies que han estat seleccionades com les guanyadores del concurs fotogràfic del camp de golf de Can Sant Joan.