7 de juny de 2021
entropika

Inaugurada l’Entròpika, nou espai cultural i d’oci juvenil a Rubí

Aquest dissabte va obrir les seves portes l’Entròpika, un nou espai cultural i d’oci a Rubí, gestionat per l’entitat juvenil La SoniK.
3 de juny de 2021
entropik

La SòniK obre un centre cultural d’autogestió per a joves al carrer Terrassa

L’entitat juvenil musical La SòniK aixecarà aquest divendres la persiana d’un nou projecte obert a la ciutadania: l’Entròpika.
31 de maig de 2021
joves verds localpres

Uns 400 joves assisteixen a un espectacle escènic sobre els reptes climàtics

Prop de 400 alumnes de 1r d’ESO dels instituts Duc de Montblanc, La Serreta i l’Estatut van assistir divendres a un espectacle dins del Projecte ImPacte Jove/Verd, que pretén sensibilitzar els joves a tenir cura del medi ambient a través de les arts plàstiques i escèniques.
28 de maig de 2021
Joves enquesta salut

Un estudi entre alumnes de 4t d’ESO de Rubí conclou que les noies fumen i beuen més alcohol puntualment que els nois

La Taula de Salut Jove ha donat a conèixer els resultats de l’enquesta Hàbits relacionats amb la salut de l’alumnat de 4t d’ESO de Rubí 2019, elaborada per la Diputació de Barcelona.
26 de maig de 2021
institut duc de montblanc

Prop de 400 joves participen aquest divendres en un muntatge escènic sobre els reptes climàtics

Uns 390 alumnes de 1r d’ESO dels instituts La Serreta, Duc de Montblanc i L’Estatut participen des de la setmana passada a la proposta Europa Verda als Barris, la segona activitat del Projecte ImPACTE Jove/Verd.
25 de maig de 2021
Torre Bassas

Obertes les aules d’estudi a la Torre Bassas en horari de matí i el cap de setmana a la Biblioteca

Des d’aquest dimarts fins al 22 de juny, les persones joves de la ciutat tenen a la seva disposició el servei d’aules d’estudi que els proporciona un entorn de treball òptim per preparar els exàmens o treballs sense sortir de Rubí.