7 de juliol de 2021

T de Teatre porta a La Sala ‘Delicades’, una història feta de diverses històries

El teatre municipal La Sala acull l’obra de teatre ‘Delicades’, un muntatge escrit i dirigit per Alfredo Sanzol i amb la interpretació de Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
15 de juny de 2021
alhayat-o-la-suma-dels-dies

Teatre a La Sala per celebrar el Dia de les persones refugiades

'Alhayat o la suma dels dies' és l’obra de teatre que es representarà el 20 de juny a les 18.30 h a La Sala com un dels actes principals per commemorar el Dia mundial de les persones refugiades.
8 de juny de 2021
teatre sense teatre

Més d’un miler de persones gaudeixen del festival Teatre sense teatre

Més d’un miler de persones van pogut gaudir durant tot el cap de setmana del festival Teatre sense teatre, una iniciativa que l’any passat no es va poder fer per culpa de la pandèmia.
8 de juny de 2021
centenari casal

Reconeixement al Casal Popular pel seu centenari

L’entitat Casal Popular va rebre en el marc del Dia de l’Associacionisme Cultural un reconeixement de la Generalitat de Catalunya pel seu centenari.
1 de juny de 2021
entre nous

Torna el festival Teatre sense teatre per apropar les arts escèniques a tots els públics

Els jardins de l’Ateneu, el pati de l’escola Pau Casals i La Sala són els tres escenaris escollits per acollir una nova edició del festival Teatre sense teatre, que enguany haurà d’evitar una de les seves característiques principals per culpa de la pandèmia: els espectacles en espais oberts i de pas de la ciutadania.
11 de maig de 2021
mag lari

Doble ració de la màgia del Mag Lari a La Sala

La màgia serà la gran protagonista d’aquest cap de setmana al teatre municipal La Sala, que acull una sessió doble amb l’il·lusionista Mag Lari.