8 d'octubre de 2021

‘Camí a l’escola’, un emocionant muntatge teatral que arriba a La Sala de la mà de La Xarxa

La Xarxa ha programat per aquest diumenge 10 d’octubre a les 12 h al teatre municipal La Sala, un emocionant espectacle familiar ‘Camí a l’escola’, de la companyia Campi qui pugui.
4 d'octubre de 2021
casal popular

El Casal Popular enceta temporada en el centenari amb l’obra ‘Tu i l’hipòcrita’, de Maria Aurèlia Capmany

El Casal Popular ha tornat a obrir les seves portes aquest cap de setmana en l’any del centenari de l’entitat per celebrar dues funcions del primer espectacle de la temporada: l’obra teatral ‘Tu i l’hipòcrita’, de Maria Aurèlia Capmany.
29 de setembre de 2021
fata morgana

El grup de teatre Fata Morgana participarà al festival Parapariures

El grup teatral rubinenc Fata Morgana té previst actuar el 2 d’octubre en la segona edició del Parapariures, el Festival de la Comèdia de Sabadell, organitzat per l’entitat Parapariures Entreteniment.
27 de setembre de 2021
casal popular

El Grup Escènic del Casal Popular enceta el centenari amb l’obra ‘Tu i l’Hipòcrita’

El Grup Escènic del Casal Popular enceta els actes del centenari amb la posada en escena de l’obra de teatre ‘Tu i l’Hipòcrita’ de Maria Aurèlia Capmany. Les funcions tindran lloc el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre, a les 20.30 h i a les 18.30 h, respectivament.
24 de setembre de 2021
espectacle roulettes

La 2a Mostra de titelles de petit format arriba aquest dissabte a l’Ateneu

L’Ateneu acollirà aquest dissabte 25 de setembre la 2a Mostra de titelles de petit format, amb dos espectacles familiars dirigits al públic més petit. La primera […]
18 d'agost de 2021
53 diumenges2

La Sala aixeca el teló a finals de setembre amb una quinzena de propostes escèniques

El teatre municipal La Sala ha fet pública la programació de la nova temporada, que s’espera que tingui més continuïtat que la del 2020-2021, quan diversos espectacles van haver de ser cancel·lats per culpa de la pandèmia.