7 de setembre de 2021
diversitat funcional

L’Ajuntament vol millorar l’ocupació de les persones amb diversitat funcional a través de les licitacions

L’Ajuntament de Rubí ha començat a aplicar com a condició especial d’execució als procediments de licitació de serveis públics la contractació de persones amb diversitat funcional.
6 de setembre de 2021
atur

Rubí tanca el mes d’agost amb dades positives de l’atur

Les dades de demandants d’ocupació han millorat durant el darrer mes a Rubí. L’agost s’ha tancat amb 66 persones menys inscrites a les llistes de l’atur.
12 d'agost de 2021
oficina treball rubí

El nombre d’aturats a la ciutat baixa per sota dels 5.000 desocupats per primera vegada des de l’inici de la pandèmia

L'atur a la ciutat s'ha reduït en el mes de juliol fins a les 4.966 persones sense feina, ja que durant l'últim mes 347 persones van reincorporar-se al mercat laboral. És la primera vegada que la dada de l'atur baixa dels 5.000 aturats des de febrer del 2020, quan tot just va esclatar la pandèmia de coronavirus.
1 de juliol de 2021
atur

Gairebé 300 aturats menys a la ciutat durant el mes de juny

Un total de 297 persones de Rubí han aconseguit incorporar-se al mercat laboral durant el passat mes de juny, fet que situa el nombre de desocupats a la ciutat en 5.313.
25 de maig de 2021
Pla reactivació sessió treball Ajuntament2

El Pla de Reactivació Socioeconòmica vol consolidar Rubí com el motor de la indústria i la innovació del Vallès

El Pla de Reactivació Socioeconòmica de Rubí ha prioritzat sis objectius per impulsar el desenvolupament econòmic del territori, principalment relacionats amb els àmbits de la indústria, ocupació i comerç.
17 de maig de 2021
dona

Les rubinenques cobren un sou de 5.802 euros anuals menys que els rubinencs

Segons l’Informe de Salaris del Vallès Occidental, les dones de Rubí cobren un 21% menys que els homes, el que significa que al cap de l’any perceben 5.802 euros anuals menys en el seu salari.