1 de octubre de 2021

L’Ajuntament torna a congelar les ordenances fiscals pel 2022

El Ple ordinari de setembre va servir per aprovar de forma inicial les ordenances fiscals de cara al 2022, que determinen el preu dels impostos, les taxes i els preus públics.
10 de septiembre de 2021
pau navarro

L’oposició carrega contra el govern pel fitxatge de l’exregidor Pau Navarro com a assessor

El Ple de l’Ajuntament de Rubí que es va celebrar aquest dijous va estar centrat principalment en les dures crítiques que tots els grups de l’oposició van dirigir al govern de la ciutat i especialment a En Comú Podem (ECP).
27 de julio de 2021
Pau Navarro

Pau Navarro s’acomiada com a regidor i fitxa com a assessor del govern

Pau Navarro, regidor del grup municipal d'En Comú Podem (ECP), va renunciar a la seva acta de regidor durant la sessió plenària del mes de juliol, celebrada dijous passat. Navarro va donar el relleu així a Elena Montesinos, membre de Podem, acomplint l'acord de la coalició entre comuns i Podem.
12 de junio de 2021
ple3 copia

Molts retrets i gens de debat en el Ple extraordinari de l’estat de la ciutat

Els 25 regidors de l’Ajuntament de Rubí s’han reunit sota un mateix sostre, el de l’auditori de la Biblioteca, per primer cop des de l’inici de la pandèmia per participar en el Ple extraordinari de l’estat de la ciutat.
30 de abril de 2021
línia alta tensió

L’Ajuntament demanarà un crèdit de 12 milions d’euros per impulsar noves inversions

El Ple del mes d’abril, que es va celebrar ahir a la tarda per via telemàtica, va acordar l’aprovació de la sol·licitud d’un crèdit de 12 milions d’euros per impulsar diverses inversions que el govern considera prioritàries.
26 de marzo de 2021
habitatge

L’habitatge i la transició energètica centren el debat al Ple de març

Una vegada més el plenari municipal ha girat al voltant de l’habitatge i de l’energia, temes recurrents en el debat polític durant els darrers mesos.