Detinguts tres veïns de Rubí com a membres d'un grup criminal dedicat a robatoris en habitatges
Actualitat | 19 de març de 2018

REDACCIÓ
Els Mossos d'Esquadra han desactivat i detingut un grup criminal format per tres homes de nacionalitat xilena i veïns de Rubí que es dedicaven a cometre robatoris amb força a l'interior de domicilis de municipis de l'àrea metropolitana.

La investigació es va iniciar gràcies a un testimoni d'un dels robatoris, que va observar la fugida d'un individu en un vehicle de lloguer. A partir de la informació, els investigadors van identificar i localitzar els membres del grup delictiu. Arran de diferents vigilàncies, es va poder relacionar les tres persones amb 5 robatoris, que sempre realitzaven escalant l'edifici per forçar finestres o portes de balconades i accedir a l'interior dels habitatges.

El 2 de març, la policia va desplegar un operatiu a Ripollet, on van detenir els membres del grup quan sortien de robar d'un domicili, amb les joies sostretes encara a les butxaques. L'endemà, es va realitzar una entrada i registre en el pis de Rubí on vivien i es van recuperar un total de 200 joies i 40 rellotges d'alta gamma.

Fins al moment, els Mossos han relacionat els tres detinguts amb 12 robatoris amb força en domicilis en diferents localitats com Rubí, Sabadell, Cerdanyola, Ripollet, La Garriga, Montornès i Sant Cugat. La investigació segueix oberta per tal d'esbrinar si els detinguts estan relacionats amb més robatoris a domicilis a partir del material recuperat.

Els tres detinguts han entrat a la presó preventiva per ordre de l'autoritat judicial.
Els Mossos han recuperat 200 joies i 40 rellotges d'alta gamma. / Mossos d'Esquadra
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Ensurt pel despreniment de part d'un ampit d'una finestra al carrer Plana Can Bertran
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret
Sobre la retirada del POUM