Esports

22 de noviembre de 2022

Victòria de líder del Veinti a Sant Llorenç Savall (2-5)

Treballada victòria del CF Juventud 25 de Septiembre en la visita aquest passat dissabte al CE Llorençà FC, a la desena jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Tres punts més per a un Veinti que segueix com a líder i invicte en aquestes deu primeres jornades, amb 9 victòries i 1 empat, deixant 6 punts per sota al filial de la UE Rubí.
22 de noviembre de 2022
Gustavo Cortés, durant el seminari a Corea

Gustavo Cortés, de l’escola Panther’s, imparteix un seminari de capacitació a Corea

Gustavo Cortés, director de l’escola d’arts marcials Panther’s, situada a l’avinguda de Castellbisbal, ha estat convidat a Corea per impartir un seminari de capacitació en una important organització d’arts marcials local.
22 de noviembre de 2022
Equip B CE Horitzó

Debut de l’equip B del CE Horitzó a la Lliga Pro Inclusive

El partit inaugural de la Lliga Pro Inclusive en aquesta temporada 2022-2023 no podia haver tingut un escenari millor que la pista central del Pavelló Olímpic de Badalona.
14 de noviembre de 2022

Valoració positiva en el CEF Can Mir després de la primera trobada de l’Erasmus+ a Bèlgica

Una delegació del Club Escola Futbol Can Mir ha viatjat del 4 al 6 de novembre a Machelen, a Bèlgica, per participar en el projecte BRACE, una iniciativa per desenvolupar un projecte d’integració social de joves immigrants a través del futbol.
10 de noviembre de 2022
Izan Domibuez a la seva moto

Grans resultats del pilot rubinenc Izan Domínguez en el Gran Premi d’Aragó

El jove pilot rubinenc Izan Domínguez va aconseguir uns grans resultats en el Gran Premi d'Aragó, vàlid pel campionat d'Espanya KTM CUP R4C, al qual havia estat convidat a participar.
8 de noviembre de 2022

Bon paper dels equips de la Rubinenca en el Campionat de Catalunya d’equips d’edats

L'Agrupació d'Escacs la Rubinenca va participar amb tres equips en el Campionat de Catalunya d'equips d'edats, disputat el passat cap de setmana a Lloret de Mar. El conjunt Sub14, format per Daniel Serrano, Joan Vilarasau, René Laplace i Lourdes Martínez, va confirmar el seu bon lloc i va acabar al setè lloc final.