Economia

14 de setembre de 2021

Noves accions formatives dirigides a persones emprenedores, autònomes i empresàries

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, proposa 11 accions formatives en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat i amb el suport de la Diputació de Barcelona fins al mes de desembre.
7 de setembre de 2021
diversitat funcional

L’Ajuntament vol millorar l’ocupació de les persones amb diversitat funcional a través de les licitacions

L’Ajuntament de Rubí ha començat a aplicar com a condició especial d’execució als procediments de licitació de serveis públics la contractació de persones amb diversitat funcional.
6 de setembre de 2021
atur

Rubí tanca el mes d’agost amb dades positives de l’atur

Les dades de demandants d’ocupació han millorat durant el darrer mes a Rubí. L’agost s’ha tancat amb 66 persones menys inscrites a les llistes de l’atur.
1 de setembre de 2021
noves tecnologies

Rubí impulsa un programa de ‘tecnotalent’ per formar en les tecnologies digitals

La Diputació de Barcelona subvenciona el programa ‘Rubí impulsa el tecnotalent’, dirigit específicament a persones i empreses de Rubí.
23 d'agost de 2021
rubí forma cesar font

Inscripció oberta dels cursos per a persones a l’atur o que volen canviar de feina

Rubí Forma començarà al setembre diversos cursos presencials encaminats a millorar les competències de la ciutadania rubinenca que està en situació d’atur o que vol canviar de feina.
12 d'agost de 2021
accions formatives

Més de 200 persones participen en la vintena d’accions formatives de Rubí Empresa

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ha ofert 22 accions formatives adreçades a persones emprenedores, autònoms i teixit empresarial durant el primer semestre de l’any. Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han impulsat un calendari conjunt de 28 d’accions formatives.