Política

5 de diciembre de 2022
eleccions

En Comú Podem engega una campanya per informar els rubinencs estrangers amb dret a vot

En Comú Podem (ECP) ha engegat aquests dies una campanya dirigida als rubinencs d’origen estranger […]
2 de diciembre de 2022

Rubí reclama més recursos per a l’atenció primària a la ciutat

Arran d’una moció impulsada per En Comú Podem i consensuada a la Junta de portaveus, el Ple ha acordat instar el Govern de la Generalitat de Catalunya a destinar el 25% del pressupost sanitari a l’atenció primària i a dotar els pressupostos pel 2023 d’assignació per les obres d’ampliació del CAP Borja de Rubí.
2 de diciembre de 2022
habitatge

Llum verda a consensuar un Pacte de ciutat per l’habitatge públic

La sessió plenària del mes de novembre va donar llum verda, a través d’una moció presentada per la Junta de Portaveus i promoguda per l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), a tirar endavant un acord entre els polítics, els agents socials i l’INCASÒL per assolir un Pacte de Ciutat per l’habitatge que doni resposta a la situació d’emergència habitacional que pateix la ciutat.
2 de diciembre de 2022

El govern aprova inicialment el pressupost del 2023 sense el suport de l’oposició

L’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i En Comú Podem (ECP), va aprovar inicialment, i en solitari, el pressupost municipal per al 2023, uns comptes que pugen a 92,5 milions d’euros i que van rebre el vot en contra de tota l’oposició.
30 de noviembre de 2022
ivan vila

Ivan Vila serà el candidat de Junts a les eleccions municipals

Junts Rubí es presentarà a les eleccions municipals del maig amb Ivan Vila com a […]
27 de noviembre de 2022

Marina Dolset encapçalarà la candidatura de l’AUP a les municipals del 2023

L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) ha presentat aquest dissabte a l'Ateneu la seva llista per a les properes eleccions municipals, una candidatura que estarà encapçalada per Marina Dolset, educadora social, militant de la CUP i vinculada al teixit associatiu local. Els següents candidats de la formació assembleària seran Esther Gómez, docent, Martín Pretel, històric sindicalista i membre del Moviment per unes Pensions Dignes, el veterinari Pablo López i l'ambientòleg i actual president del Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), Jordi Simó.