Política

26 de noviembre de 2021

L’Ajuntament vol acabar amb les activitats industrials a Can Carreras

Marta Cabrera El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) per estudiar el trasllat o finalització de les activitats industrials que estan a […]
23 de noviembre de 2021

L’AUP retreu al govern la manca de polítiques de reciclatge

Coincidint amb la Setmana de la Prevenció de Residus, l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha aprofitat per fer una crítica a les polítiques que el govern fa en relació al reciclatge.
19 de noviembre de 2021

L’AUP vol que se suspenguin les activitats industrials a Can Carreras

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) presentarà al Ple de novembre una moció per demanar la clausura o el trasllat de les activitats que es duen a terme al recinte de Can Carreras.
10 de noviembre de 2021

ERC proposa un conjunt de mesures per millorar la seguretat a la ciutat

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha posat sobre la taula un conjunt de propostes per tal de millorar la seguretat a la ciutat, coincidint amb alguns incidents que s’han produït darrerament, especialment l’assassinat d’un comerciant local.
2 de noviembre de 2021
Ana M. Martínez

Ana M. Martínez pren possessió com a delegada de comerç a la Diputació

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha pres possessió com a diputada de la Diputació de Barcelona del Partit dels Socialistes de Catalunya.
29 de octubre de 2021

El Ple apuja el sou dels regidors un 2% per l’any vinent

El Ple d’octubre va aprovar una pujada dels sous dels càrrecs electes i el personal eventual, és a dir dels regidors i assessors de govern.