Cultura

3 de diciembre de 2022

El guardonat musical ‘Ocaña, Reina de las Ramblas’ arriba a Rubí

En una interpretació que s’ha endut tots els elogis, el cantant Joan Vázquez es transforma en la figura única d’Ocaña, un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a ‘performer’ dècades abans que ningú sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, el pintor naïf va esdevenir un activista pioner dels drets LGBTI molt abans que la societat entengués el significat concret d’aquestes sigles.
3 de diciembre de 2022

Torna la gran festa sardanista amb la 24a edició de l’Aplec de Rubí

L’entitat Aplec de Rubí organitza una nova edició de l’Aplec Sardanista de Rubí, que enguany arriba a l’edició número 24. La proposta s’havia d’haver realitzat el passat 24 de setembre, però es va haver d’ajornar per la previsió de pluja.
2 de diciembre de 2022
Mulé, amb la gerent de Mes que te

Montserrat Mulé Cardona exposa Vida i color al saló Més que te

La rubinenca Montserrat Mulé Cardona exposa al saló Més que te, situat a Sant Jordi Parc, la mostra de pintures, “Vida i Color”.
29 de noviembre de 2022

L’artista Pep Borràs mostra els seus ‘Diàlegs amb l’objecte’ en una retrospectiva

L’artista rubinenc i professor de l’Escola d’Art i Disseny edRa Pep Borràs va inaugurar dimecres 30 de novembre l’exposició ‘Diàlegs amb l’objecte’ a l’Espai Pepa de Haro de l’escola d’art. Es tracta d’una mostra retrospectiva de la seva obra des del 1981 fins l’actualitat, des dels seus inicis en l’escultura i passant pel cartellisme, l’aparadorisme i les instal·lacions, entre altres.
24 de noviembre de 2022

L’exposició itinerant ’30 anys de la teva Marató’ arriba a Rubí

'30 anys de la teva Marató' fa un repàs dels cartells publicitaris de cada edició de La Marató, acompanyats d'informació complementària, com ara els presentadors dels programes, el marcador final, el nombre de projectes de recerca finançats i els equips d'investigació implicats. A més, es poden recordar els espots que han protagonitzat les campanyes de divulgació a través dels codis QR que acompanyen cada cartell.
23 de noviembre de 2022
Ballada de sardanes

L’ Aplec de tardor i la Diada Sardanista arribaran el 27 de novembre

El Foment de la Sardana de Rubí ha organitzat pel proper diumenge 27 de novembre la celebració del segon Aplec Diada de tardor i la 20 a Diada Sardanista.