ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Política | 24 de maig de 2018

MARTA CABRERA
Desenvolupar un Pla Comunitari al barri de Les Torres és una de les propostes que Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) portarà al proper Ple. La formació republicana creu que a través d’aquesta iniciativa es milloraria la qualitat de vida en aquest barri rubinenc. “El pla ajudaria a fomentar la participació, generant sinergies en diversos col·lectius del barri”, explica la regidora Montse Soler, que creu que és necessari “elaborar un reglament intern de convivència que reguli les bones relacions entre el veïnatge i l’ús dels espais públics i comuns”.

Les Torres és un dels barris amb més densitat de població i amb un percentatge de nouvinguts més elevat. Pel portaveu d’Esquerra, Xavier Corbera, aquesta “riquesa cultural i diversitat de procedència cal aprofitar-la perquè reverteixi a la ciutat”, fomentant la convivència.

La formació republicana creu que el fet d’impulsar un Pla comunitari també pot ajudar a reforçar la pertinença al barri i a retrobar “l’esperit i la il·lusió de la gent de Les Torres, que sempre ha tirat endavant accions i projectes destacats”, apunta Soler.

A banda del Pla comunitari, que a Rubí en els darrers anys s’ha desenvolupat al Pinar amb resultats positius, Esquerra també demana a l’Ajuntament un salt endavant en la gestió de l’espai públic: “Cal que tots plegats trobem una solució per als antics cinemes, cuidar i dignificar l’espai públic, que ara mateix pateix una deixadesa en el manteniment, com altres zones de la ciutat”, apunta el portaveu republicà.
El barri de Les Torres és un dels que té més diversitat cultural de la ciutat. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
El CAP Anton de Borja, en obres
La rubinenca Xantal Giné guanya el bronze amb la selecció espanyola en el Mundial d'hoquei herba
El Club Patinatge Artístic tanca la temporada amb la participació de Noelia Bou en el Campionat de Barcelona
Els millors vins de Catalunya es tornaran a escollir al Celler de Rubí