La xifra d’aturats puja en 22 persones al juliol a Rubí i se situa en els 4.542
Economia | 7 d'agost de 2018

REDACCIÓ
L'Oficina de Treball de Rubí està a la carretera de Terrassa. / Arxiu
El mes de juliol ha deixat 22 nous aturats a la ciutat respecte al mes de juny, fet que situa la xifra total d’aturats a Rubí en els 4.542. Tot i això, es tracta del nombre d’aturats més baix que hi ha hagut al municipi un estiu des de fa deu anys.

El lleuger increment de l’atur durant el juliol s’ha registrat també a la majoria de ciutats de la comarca. Entre aquestes Terrassa (+175), Sant Cugat del Vallès (+119), Castellar del Vallès (+47) o Barberà (+23). De fet, només quatre poblacions han reduït el nombre d’aturats durant el darrer mes: Gallifa, on dels cinc aturats que hi ha, un va trobar feina al juliol, Ripollet (-14), Montcada i Reixac (-9), Sentmenat (-2) i Sabadell (-1).

De fet, en el conjunt de la comarca, al Vallès Occidental 48.992 persones es troben sense feina, una xifra que ha patit un augment de 478 persones inscrites al SOC.

A Catalunya l’atur ha baixat amb 1.068 persones. 369.124 és el nombre total de persones sense feina en tot el territori català.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
Canvi de junta en el Club Patinatge Artístic Rubí
Reconeixement als alumnes rubinencs que han tret millor nota a la Selectivitat