Les parades de bus dels carrers Santa Eulàlia i Doctor Ferran ja compten amb una plataforma accessible
Actualitat | 8 d'agost de 2018

REDACCIÓ
La parada del carrer Santa Eulàlia s'ha traslladat d'ubicació. / Cedida
L’Ajuntament ha construït plataformes a dues parades de l’autobús urbà per tal de fer-les accessibles. Es tracta de les parades situades en els carrers Santa Eulàlia, a la Zona Nord, i Doctor Ferran, a Ca n’Alzamora.

En el primer cas, el consistori ha optat per modificar la ubicació de la parada, ja que fins ara estava situada al mateix carrer Santa Eulàlia, en pendent i en un tram de vorera estreta. La parada s’ha traslladat a la carretera de Sabadell, a l’encreuament amb el carrer Santa Eulàlia, i s’hi ha construït una plataforma de 10 metres de llarg. També s’hi ha instal·lat un banc.

Pel que fa a la parada del Doctor Ferran, on fins ara hi havia una reculada exclusiva per a l’autobús, moltes vegades ocupada per vehicles privats mal estacionats, també s’ha creat una plataforma de 10 m de llargària.
Segons el consistori, després de l’estiu es col·locarà la marquesina a la parada de Països Catalans, a Can Sedó, que temps enrere ja es va fer accessible amb la instal·lació d’una plataforma amb mòduls de formigó prefabricat.

L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’accessibilitat de la ciutadania a l’hora de pujar i baixar de l’autobús, no només a persones amb mobilitat reduïda, sinó de tots els usuaris. A més, aquest tipus d’estructures també permeten reduir el temps de reincorporació dels busos a la calçada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional