Les parades de bus dels carrers Santa Eulàlia i Doctor Ferran ja compten amb una plataforma accessible
Actualitat | 8 d'agost de 2018

REDACCIÓ
La parada del carrer Santa Eulàlia s'ha traslladat d'ubicació. / Cedida
L’Ajuntament ha construït plataformes a dues parades de l’autobús urbà per tal de fer-les accessibles. Es tracta de les parades situades en els carrers Santa Eulàlia, a la Zona Nord, i Doctor Ferran, a Ca n’Alzamora.

En el primer cas, el consistori ha optat per modificar la ubicació de la parada, ja que fins ara estava situada al mateix carrer Santa Eulàlia, en pendent i en un tram de vorera estreta. La parada s’ha traslladat a la carretera de Sabadell, a l’encreuament amb el carrer Santa Eulàlia, i s’hi ha construït una plataforma de 10 metres de llarg. També s’hi ha instal·lat un banc.

Pel que fa a la parada del Doctor Ferran, on fins ara hi havia una reculada exclusiva per a l’autobús, moltes vegades ocupada per vehicles privats mal estacionats, també s’ha creat una plataforma de 10 m de llargària.
Segons el consistori, després de l’estiu es col·locarà la marquesina a la parada de Països Catalans, a Can Sedó, que temps enrere ja es va fer accessible amb la instal·lació d’una plataforma amb mòduls de formigó prefabricat.

L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’accessibilitat de la ciutadania a l’hora de pujar i baixar de l’autobús, no només a persones amb mobilitat reduïda, sinó de tots els usuaris. A més, aquest tipus d’estructures també permeten reduir el temps de reincorporació dels busos a la calçada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
El Sindicat del Lloguer vol plantar cara a l’increment del preu dels lloguers a Rubí
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions