Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Tot apunta que el cadàver trobat seria el d'un home que hauria intentat creuar la riera del Palau, a Terrassa, amb el seu vehicle
Actualitat | 17 d'agost de 2018

REDACCIÓ
Els Bombers han localitzat aquest vespre el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí que hauria estat arrossegat per l'aigua degut a la forta pluja d'avui.

Aquesta tarda s’ha muntat un dispositiu de recerca per localitzar un home que, segons les primeres informacions, podia haver estat arrossegat per l’aigua en intentar creuar la riera de Palau amb el seu vehicle a l’alçada de Terrassa.

Poc abans de les 21 hores, s’ha constatat la localització de part del vehicle a l’interior de la riera de Rubí, i uns metres més avall, el cos sense vida d’un home que encara està pendent de ser identificat. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra estan procedint amb les tasques judicials per tal procedir amb l’aixecament del cos i determinar-ne les causes.

El dispositiu ha comptat amb la participació de 11 dotacions i l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb les unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca, 7 patrulles i l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.
La riera de Rubí, al seu pas per la ciutat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc