Crida a la unitat dels partit independentistes
COMUNICAT | 5 de novembre de 2018

PARTIT DEMÒCRATA EUROPEU CATALÀ (PDeCAT)
Davant de les gravíssimes acusacions als dirigents independentistes i líders socials que han formulat tant la Fiscalia com l'Advocacia de l'Estat en relació a la causa de l'1 d'octubre, la direcció del Partit Demòcrata a Rubí manifesta el següent:

1.- Expressem la més rotunda disconfirmitat i rebuig a unes qualificacions que res tenen a veure amb el fets que van tenir lloc a Catalunya la tardor de 2017.

2.- Denunciem l'actitud hostil, agressiva, injusta i venjativa per part de la judicatura epanyola i molt particularment de les forces de seguretat espanyoles, la jutgessa Lamela i el jutge Llarena que han inventat un relat fals qüestionat i invalidat cada vegada més dins i fora de l'Estat espanyol.

3.- Lamentem la incapacitat del govern de Pedro Sánchez de reconduir al terreny polític un conflicte polític. El plet català demana solucions dialogades i basades en el respecte a la voluntat de la societat catalana expressada democràticament a les urnes, no en les togues ni en els tribunals.

4.- Reiterem que sense l'abordatge en clau política de la situació catalana i amb el manteniment de l'assetjament judicial al moviment independentista serà impossible mantenir cap mena de col·laboració amb el govern espanyol.

5.- Traslladem tot el suport, solidaritat i escalf als presos polítics, als exiliats i a les seves famílies. Avui més que mai tenen al Partit Demòcrata al seu costat.

6.- Donem suport a totes les actuacions que conjuntament amb la resta de partits, les entitats i de la societat civil rubinenca es facin en suport als presos polítics i exialiats.

Fem una crida a la unitat de partis, entitats i societat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat