Crida a la unitat dels partit independentistes
COMUNICAT | 5 de novembre de 2018

PARTIT DEMÒCRATA EUROPEU CATALÀ (PDeCAT)
Davant de les gravíssimes acusacions als dirigents independentistes i líders socials que han formulat tant la Fiscalia com l'Advocacia de l'Estat en relació a la causa de l'1 d'octubre, la direcció del Partit Demòcrata a Rubí manifesta el següent:

1.- Expressem la més rotunda disconfirmitat i rebuig a unes qualificacions que res tenen a veure amb el fets que van tenir lloc a Catalunya la tardor de 2017.

2.- Denunciem l'actitud hostil, agressiva, injusta i venjativa per part de la judicatura epanyola i molt particularment de les forces de seguretat espanyoles, la jutgessa Lamela i el jutge Llarena que han inventat un relat fals qüestionat i invalidat cada vegada més dins i fora de l'Estat espanyol.

3.- Lamentem la incapacitat del govern de Pedro Sánchez de reconduir al terreny polític un conflicte polític. El plet català demana solucions dialogades i basades en el respecte a la voluntat de la societat catalana expressada democràticament a les urnes, no en les togues ni en els tribunals.

4.- Reiterem que sense l'abordatge en clau política de la situació catalana i amb el manteniment de l'assetjament judicial al moviment independentista serà impossible mantenir cap mena de col·laboració amb el govern espanyol.

5.- Traslladem tot el suport, solidaritat i escalf als presos polítics, als exiliats i a les seves famílies. Avui més que mai tenen al Partit Demòcrata al seu costat.

6.- Donem suport a totes les actuacions que conjuntament amb la resta de partits, les entitats i de la societat civil rubinenca es facin en suport als presos polítics i exialiats.

Fem una crida a la unitat de partis, entitats i societat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Ensurt pel despreniment de part d'un ampit d'una finestra al carrer Plana Can Bertran
Veïns de Rubí i curiositats locals
Rubí Forma ofereix més de 6.000 hores de formació per afavorir la inserció laboral en àrees prioritàries
Protestes dels treballadors d’Abelló Linde contra un pla de reestructuració que preveu nous acomiadaments
La nefasta gestió municipal de l’habitatge a Rubí. Un exemple concret
Sobre la retirada del POUM