Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Actualitat | 15 de novembre de 2018

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí iniciarà el muntatge del túnel de llum i so que té previst ubicar al carrer Maximí Fornés durant el Nadal aquest mateix divendres si les condicions meteorològiques ho permeten.

El túnel de llum i so farà 33 metres de llarg i estarà en funcionament des del 5 de desembre al 6 de gener, al carrer Maximí Fornés, entre el carrer Unió i Montserrat. Està previst que cada dia hi hagi un espectacle audiovisual a les 18.30 hores i un a les 20 hores. Uns horaris que poden variar els dies 5 de desembre i 5 de gener, en funció d’altres activitats relacionades amb l’encesa de llums i la cavalcada de Reis.

La instal·lació té una despesa prevista de 135.520 euros i va a càrrec de Ximénez Ximénez Catalunya SL.

Afectació als veïns
Els treballs de muntatge s’allargaran fins dimarts i posteriorment es faran tasques elèctriques i de programació. Això provocarà la restricció de la càrrega i descàrrega de les mercaderies al carrer Maximí Fornés entre els números 50 i 62. El consistori encara està estudiant si els camions que realitzen el transport a comerços del carrer Maximí Fornés, ho hauran de fer des del carrer Justícia o des del carrer Unió. Per fer els treballs, els operaris hauran de retirar un OPI.

Els establiments afectats podran realitzar la càrrega i la descàrrega de mercaderies seguint l’itinerari des del carrer Doctor Robert i la sortida pel carrer Unió, o l’accés pel carrer Riera i la sortida pel carrer Montserrat. Per aclarir possibles dubtes, es pot contactar amb el servei de Comerç a comerc@ajrubi.cat, per telèfon al número 93 588 70 00 (ext. 14 46) o a la Masia de Can Serra.
Estructura del túnel que es muntarà al carrer Maximí Fornés.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional