Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Actualitat | 15 de novembre de 2018

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí iniciarà el muntatge del túnel de llum i so que té previst ubicar al carrer Maximí Fornés durant el Nadal aquest mateix divendres si les condicions meteorològiques ho permeten.

El túnel de llum i so farà 33 metres de llarg i estarà en funcionament des del 5 de desembre al 6 de gener, al carrer Maximí Fornés, entre el carrer Unió i Montserrat. Està previst que cada dia hi hagi un espectacle audiovisual a les 18.30 hores i un a les 20 hores. Uns horaris que poden variar els dies 5 de desembre i 5 de gener, en funció d’altres activitats relacionades amb l’encesa de llums i la cavalcada de Reis.

La instal·lació té una despesa prevista de 135.520 euros i va a càrrec de Ximénez Ximénez Catalunya SL.

Afectació als veïns
Els treballs de muntatge s’allargaran fins dimarts i posteriorment es faran tasques elèctriques i de programació. Això provocarà la restricció de la càrrega i descàrrega de les mercaderies al carrer Maximí Fornés entre els números 50 i 62. El consistori encara està estudiant si els camions que realitzen el transport a comerços del carrer Maximí Fornés, ho hauran de fer des del carrer Justícia o des del carrer Unió. Per fer els treballs, els operaris hauran de retirar un OPI.

Els establiments afectats podran realitzar la càrrega i la descàrrega de mercaderies seguint l’itinerari des del carrer Doctor Robert i la sortida pel carrer Unió, o l’accés pel carrer Riera i la sortida pel carrer Montserrat. Per aclarir possibles dubtes, es pot contactar amb el servei de Comerç a comerc@ajrubi.cat, per telèfon al número 93 588 70 00 (ext. 14 46) o a la Masia de Can Serra.
Estructura del túnel que es muntarà al carrer Maximí Fornés.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc