Les baixes passen factura a l’Handbol Rubí i cau a Cornellà
Esports | 5 de desembre de 2018

Handbol Rubí
Les nombroses baixes de l’Handbol Rubí i un gran equip local amb un físic envejable van passar factura al conjunt rubinenc que va ser arrasat pel CH Ràpid Cornellà (38-19).

Des de l’inici, ja es va veure que el partit estaria molt desequilibrat i fins al minut 20 els de Rubí seguien sense afinar la punteria i amb un percentatge d’encert molt baix: 14 per als locals i només 4 per al Rubí. La desesperació no ajudava i es deixava de banda el joc col·lectiu a favor d’individualitats que afavorien les pèrdues i les contres del Cornellà. Va ser una primera part per a oblidar: 20-6.

A la segona, va canviar una mica el partit i amb les correccions col·lectives en defensa, a 8 metres i amb l’assignació a pivot que tant de mal havia fet a la primera part. Així, es va maquillar una mica el resultat amb una diferència de 13 gols final. É una derrota amarga que no reflecteix la millora de l’equip. Ara, cal recuperar les baixes i els ànims del conjunt rubinenc per jugar la veritable lliga amb els cinc últims classificats que lluiten per la permanència.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Celler acollirà una festa de Cap d’Any amb dos ambients musicals
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
El túnel de llum protagonitza l'encesa de l'enllumenat de Nadal a Rubí
El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular