Les baixes passen factura a l’Handbol Rubí i cau a Cornellà
Esports | 5 de desembre de 2018

Handbol Rubí
Les nombroses baixes de l’Handbol Rubí i un gran equip local amb un físic envejable van passar factura al conjunt rubinenc que va ser arrasat pel CH Ràpid Cornellà (38-19).

Des de l’inici, ja es va veure que el partit estaria molt desequilibrat i fins al minut 20 els de Rubí seguien sense afinar la punteria i amb un percentatge d’encert molt baix: 14 per als locals i només 4 per al Rubí. La desesperació no ajudava i es deixava de banda el joc col·lectiu a favor d’individualitats que afavorien les pèrdues i les contres del Cornellà. Va ser una primera part per a oblidar: 20-6.

A la segona, va canviar una mica el partit i amb les correccions col·lectives en defensa, a 8 metres i amb l’assignació a pivot que tant de mal havia fet a la primera part. Així, es va maquillar una mica el resultat amb una diferència de 13 gols final. É una derrota amarga que no reflecteix la millora de l’equip. Ara, cal recuperar les baixes i els ànims del conjunt rubinenc per jugar la veritable lliga amb els cinc últims classificats que lluiten per la permanència.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc