Les baixes passen factura a l’Handbol Rubí i cau a Cornellà
Esports | 5 de desembre de 2018

Handbol Rubí
Les nombroses baixes de l’Handbol Rubí i un gran equip local amb un físic envejable van passar factura al conjunt rubinenc que va ser arrasat pel CH Ràpid Cornellà (38-19).

Des de l’inici, ja es va veure que el partit estaria molt desequilibrat i fins al minut 20 els de Rubí seguien sense afinar la punteria i amb un percentatge d’encert molt baix: 14 per als locals i només 4 per al Rubí. La desesperació no ajudava i es deixava de banda el joc col·lectiu a favor d’individualitats que afavorien les pèrdues i les contres del Cornellà. Va ser una primera part per a oblidar: 20-6.

A la segona, va canviar una mica el partit i amb les correccions col·lectives en defensa, a 8 metres i amb l’assignació a pivot que tant de mal havia fet a la primera part. Així, es va maquillar una mica el resultat amb una diferència de 13 gols final. É una derrota amarga que no reflecteix la millora de l’equip. Ara, cal recuperar les baixes i els ànims del conjunt rubinenc per jugar la veritable lliga amb els cinc últims classificats que lluiten per la permanència.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El PSC exigeix a la Generalitat que dialogui amb l’Ajuntament i no prengui decisions unilaterals en referència al centre de ‘menes’
“Per a nosaltres, és molt important la rotació dels aparcaments”
Nova manifestació contra el centre de menors estrangers no acompanyats
La Generalitat transfereix la titularitat de l’avinguda de l’Estatut
L’Escardívol es mou al ritme de Los 40 Primavera Pop
El col·lectiu immigrant reivindica el dret a votar