El Grup Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions gratuïtes a l’Antiga Estació per prevenir el glaucoma i la degeneració macular
Actualitat | 10 de desembre de 2018

REDACCIÓ
La unitat mòbil està ubicada a l'Antiga Estació. / Cedida
El Grup Oftalmològic Tres Torres ha iniciat aquest dilluns una campanya de prevenció del glaucoma i degeneració macular associada a l'edat a la ciutat que s'allargarà fins divendres. Amb aquest objectiu, una unitat mòbil d'aquest grup especialitzat en les malalties oftalmològiques s'ha instal·lat a la plaça de l'Antiga Estació per fer a aquells rubinencs que ho desitgin una revisió de forma gratuïta.

El glaucoma és una malaltia del nervi òptic irreversible que pot aparèixer per diverses causes i el factor de risc més important és la pressió intraocular elevada. És considerada la segona causa de ceguesa en els països desenvolupats.

La campanya està oberta a tota la ciutadania i especialment a majors de 40 anys, ja que és la població amb més risc de patir aquesta malaltia. Així, el que faran des d'aquest grup oftalmològic és fer proves de visió, de pressió ocular o de cataractes i facilitar un informe sobre el resultat. Des del grup, expliquen que un dels seus principals objectius des de la seva fundació ha estat impulsar la medicina preventiva i la unitat mòbil d'assistència gratuïta és la millor eina per apropar l'oftalmologia a la població i cuidar de la seva salut ocular.

Les revisions es fan de dilluns a divendres entre els dies 10 i 14 de desembre en el següent horari: de les 10 a les 14h i de les 15h a les 17h.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal