C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Política | 12 de desembre de 2018

MARTA CABRERA
Roberto Martín, qui havia estat cap de gabinet de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, durant gairebé els tres primers anys de mandat, va ser l’encarregat de presentar l’equip de campanya de Ciutadans (C’s) en una compareixença en la qual l’exsocialista ni va confirmar ni va desmentir el seu interès a ser alcaldable: “Serà el partit en l’àmbit regional qui decidirà qui anirà a les llistes i qui serà el candidat”, una decisió que es prendrà el gener.

L’actual portaveu de C’s a Rubí va fer públics els noms de les persones que s’encarregaran de gestionar la campanya de cara a les eleccions del 2019, entre els quals hi ha almenys dues persones que anaven a la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en les passades eleccions, Ivan García i Yasmina Sánchez. “Estem creixent molt i amb molta gent que prové del PSC”, va explicar Martín. A més dels exsocialistes, l’equip està format pel regidor de la formació taronja Francisco Javier López, pel coordinador de la formació Eric Laserna i per Beatriz Caballero, Jordi Araujo, Marina Moreno, Manu Valverde, Jesús García, Javier Juárez, Antonio Cantón.

Crítiques contra la gestió de l’alcaldessa
Roberto Martín va ser molt dur amb l’actual estat de Rubí i en concret amb la gestió d’Ana M. Martínez: “La ciutat no es pot permetre més pedaços ni governar a base de titulars, fotografies, túnels de llum i anuncis de projectes faraònics”, i va afegir que “quan acabi el Nadal després de gastar-se 246.000 euros en llum tot continuarà igual: els carrers sense asfaltar, els pipicans inutilitzables, barris sencers infestats de paneroles i rates i amb una important falta d’aparcament públic”.

Sobre la seva responsabilitat durant l’època d’alt càrrec del govern socialista, el portaveu va defensar que feia “una tasca tècnica” i que no era el “responsable polític”. Del fet que Ciutadans hagi estat donant suport durant els darrers tres anys al govern socialista, Martín afirma que el partit li ha donat al govern minoritari del PSC la possibilitat de tirar endavant la ciutat, però que “els incompliments han estat sistemàtics”.

Per últim, va explicar que el que vol C’s és convertir Rubí en “una ciutat neta, segura i digna de la qual els ciutadans se sentin orgullosos”.
Roberto Martín, acompanyat per la resta de l’equip de campanya de C’s. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal