La Banda de Rubí estrena vestuari durant la Cavalcada
Cultura | 8 de gener de 2019

REDACCIÓ
La Banda de Rubí, formada per membres de l’Associació Rubí Musical Segle XXI, va estrenar dissabte passat una nova vestimenta durant la Cavalcada de Reis.

En una assemblea de finals del 2017 va sorgir la idea de renovar el vestuari dels músics i estrenar-los durant la Cavalcada de Reis d’enguany. El disseny i la confecció dels vestits ha anat a càrrec d’Irma Bassols, la mare d’un dels músics, i de Maria Copado, membre de l’entitat tot i que no intèrpret. La Banda, que s’ha mostrat molt agraïda pel treball desinteressat de les dues dones, ha explicat que aquest és un clar exemple de la diversitat de formes de participar en l’Associació Rubí Musical Segle XXI.

El pròxim acte de la Banda de Rubí tindrà lloc el 9 de març en l’acte de celebració del Dia d’Andalusia. Els músics assagen cada dimecres de 20 a 22 hores al Centre Excursionista de Rubí.
La Banda de Rubí ha estrenat nou vestuari. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal