Exposició de Quim Conca sobre el medi natural
Cultura | 11 de gener de 2019

REDACCIÓ
Una de les il·lustracions que es podran contemplar.
L’artista rubinenc Quim Conca exposa a partir una mostra de la seva obra a l’Espai de Llibres Lectors, al tren, ubicat al carrer Magí Raméntol, 3. Conca mostrarà il·lustracions de la seva sèrie ‘Medi Natural de la Riera de Rubí’, que també es poden trobar als panells que hi ha al costat de la llera de la Riera.

La inau-guració tindrà lloc aquest divendres a les 19 hores i anirà a càrrec de Montse Gallén, responsable del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, que parlarà sobre el projecte de rehabilitació dels espais naturals de la Riera. La mostra es podrà visitar fins al 30 de gener de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores a excepció de dijous a la tarda, que estarà tancat.

D’altra banda, el 19 de gener, l’establiment comercial oferirà un taller per a infants a partir de 6 anys amb la rubinenca Yasmina Capó, sobre l’estampació amb plastidecor per un preu de 8 euros. Els participants s’enduran a casa una bossa amb un disseny exclusiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Ajuntament presenta el programa de Festa Major amb prop de 200 activitats
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
Rubí Acull i Rubí Solidari impulsen un acte a la ciutat coincidint amb el Dia Mundial del Refugiat
Voluntat de diàleg i consens: el compromís dels grups municipals pel nou mandat
Poca emotivitat i els agraïments habituals en la darrera sessió plenaria del mandat
Les àrees de Personal i de Projecció de la Ciutat, Cultura i Esports, i el servei de Manteniment de les Urbanitzacions, entre les novetats del cartipàs municipal