CECOT Rubí arrenca les trobades amb alcaldables amb una reunió amb ERC
Política | 7 de febrer de 2019

CRISTINA CARRASCO
El Fòrum Empresarial CECOT Rubí ha iniciat una ronda de trobades amb els alcaldables dels partits que es presenten a les eleccions municipals. La primera reunió ha estat amb el candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Xavier Corbera, qui ha escoltat les demandes dels empresaris i els ha exposat algunes propostes del seu partit.

Segons Manuel Giménez, president de Cecot Rubí, una de les principals preocupacions del teixit empresarial és que la ciutat encara no ha aconseguit aprovar un nou Pla d’Ordenació Urbanística (POUM) i el que està vigent és de 1986, fet que crea incertesa entre els empresaris i limita el creixement i l’activitat empresarial.

Corbera ha assenyalat que mentre no s’aprova un POUM nou, es poden fer modificacions parcials per facilitar l’activitat empresarial. Unes modificacions que, segons el republicà, es poden fer més ràpidament del que es fan ara, si es compta amb “una gestió molt més eficient de l’Ajuntament i uns lideratges nous després de 20 anys governant d’una determinada manera”.

L’alcaldable d’ERC també s’ha referit al repte de mantenir la indústria actual i alhora atraure noves empreses, amb valor tecnològic afegit que generin més dinamisme econòmic i llocs de treball, i que siguin eficients i sostenibles amb el medi ambient. Corbera creu que per assolir aquests reptes cal consensuar un model de ciutat amb la participació de tots els actors implicats, així com estabilitat política i bones relacions amb la Generalitat.

En aquest sentit, Manuel Giménez ha coincidit que la situació política a Rubí, a Catalunya i a l’estat no afavoreix l’estabilitat i l’acció de govern. Per això, ha demanat que el mandat que finalitza serveixi d’aprenentatge i que, si les eleccions tornen a deixar un ple fragmentat, els partits deixin de banda els seus interessos particulars i apostin pel consens en favor de la ciutat.
Representants de CECOT i membres d’ERC, durant la trobada. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Investiguen un menor que conduïa una moto sense carnet i va atropellar una dona al carrer Cervantes