Les colles Galzeran recullen els premis de la temporada
La colla infantil rep per segon any consecutiu el guardó a la millor colla del territorial de les comarques barcelonines i la colla gran, el segon
Cultura | 11 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Les colles infantil i gran de l’Escola de Sardanes Flor de Neu van rebre dissabte al Casinet d’Hostafrancs els premis a la temporada que les acrediten com les millors en les seves respectives categories dins del campionat territorial de les Comarques Barcelonines. Així, la colla infantil –Petits Galzeran– revalida el títol de millor colla aconseguit l’any passat, mentre que la colla Gran va obtenir el subcampionat. Durant la gala de repartiment de premis, Petits Galzeran va rebre també el segon premi en revesses i Galzeran va obtenir el quart lloc. També es va distingir la colla alevina, Quitxalla Galzeran, que va participar l’any passat com a colla lliure.

Prèviament al repartiment de premis, la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va fer un concert amb sis peces. Durant els parlaments, el president de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, Àlex Coca, va anunciar que deixava el càrrec de president de les Comarques Barcelonines. La gala va finalitzar amb un concurs de balls de saló, un sopar i un ball amb el cantant Marc Anglarill.
La colla Petits Galzeran ha estat la millor de les comarques barcelonines.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat