Les colles Galzeran recullen els premis de la temporada
La colla infantil rep per segon any consecutiu el guardó a la millor colla del territorial de les comarques barcelonines i la colla gran, el segon
Cultura | 11 de febrer de 2019

REDACCIÓ
Les colles infantil i gran de l’Escola de Sardanes Flor de Neu van rebre dissabte al Casinet d’Hostafrancs els premis a la temporada que les acrediten com les millors en les seves respectives categories dins del campionat territorial de les Comarques Barcelonines. Així, la colla infantil –Petits Galzeran– revalida el títol de millor colla aconseguit l’any passat, mentre que la colla Gran va obtenir el subcampionat. Durant la gala de repartiment de premis, Petits Galzeran va rebre també el segon premi en revesses i Galzeran va obtenir el quart lloc. També es va distingir la colla alevina, Quitxalla Galzeran, que va participar l’any passat com a colla lliure.

Prèviament al repartiment de premis, la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va fer un concert amb sis peces. Durant els parlaments, el president de l’Escola de Sardanes Flor de Neu, Àlex Coca, va anunciar que deixava el càrrec de president de les Comarques Barcelonines. La gala va finalitzar amb un concurs de balls de saló, un sopar i un ball amb el cantant Marc Anglarill.
La colla Petits Galzeran ha estat la millor de les comarques barcelonines.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
Tres dies de dol per la mort de Neus Català, supervivent dels camps nazis
Comencen a senyalitzar itineraris naturals del municipi
L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
El cap de la Policia Local i l’excap de Protecció Civil de Rubí, reconeguts pels Mossos d’Esquadra
La fideuà d’Esquerra Republicana aplega més de 200 persones a Ca n’Oriol