Ignasi Melo bat el rècord espanyol dels 10.000 metres marxa
Esports | 5 d'abril de 2019

UAR
L’atleta de la Unió Atlètica Rubí (UAR) Ignasi Melo ha aconseguit un nou rècord d’Espanya en els 10.000 m marxa de la categoria M65. Melo va aconseguir un temps de 53’16’’8 durant el XXVIII Campionat de Catalunya de Clubs de Marxa, disputat diumenge passat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.


Prèvia catalana de relleus
D’altra banda, dos equips de la UAR van disputar la prèvia de Catalunya de relleus 4x60 m llisos el 23 de març a L’Hospital de Llobregat. Els dos conjunts van fer un molt bon paper, però cal remarcar que l’equip femení amb un temps de 42”3 es va quedar a les portes de classificar-se per a la final. El conjunt va estar format per Ana Chia, Noa Macías, Ariadna Urzainqui i Noelia Valera.


Triangular del Vallès
Les pistes d’atletisme de Can Rosés van acollir el 24 de març la tercera jornada del Triangular del Vallès, amb una participació de més de 350 atletes de les categories Sub-8, Sub-10, Sub-12, Sub-14 i Sub-16 dels clubs Terrassa, Muntanyenc de Sant Cugat i la Unió Atlètica Rubí, a més de Mollet i Igualada, que es van afegir a la jornada.

Els participants van realitzar tota mena de proves de velocitat, salts i llançaments amb martell, disc i pes, a més de proves de fons com els 1.000 m i els 600 m.
La jornada va ser un èxit gràcies al suport de voluntaris i familiars.


57è Campionat del Vallès
Atletes de la UAR juvenils, juniors, sèniors i absoluts van representar Rubí al 57è Campionat del Vallès disputat a castellar del Vallès (7a posició amb 53 punts). Cal destacar la 1a i 2a posició de Juan Antonio Segarra, en llançament de pes (11,91 m) i de javelina (44,82 m), respectivament, i la 3a posició en salts de Gerard Merino (6,30 m) i de David Jiménez (6,27 m). També Nerea Primo va aconseguir una gran quarta posició en els 200 m llisos (29”01).

En una segona jornada d’aquest mateix campionat, Gerard Merino va ser 3r en els 400 m llisos (52”04); Nerea Primo va ser 4a en els 100 m llisos (13”71) i Juan Antonio Sagarra va quedar 4t en llançament de martell (38,94 m).
L’atleta Ignasi Melo, durant una prova. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol
Nus-os, una mostra de 7 joves artistes sobre el cos i les emocions