L’exposició ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ arriba al Foto Art Manresa
Cultura | 16 d'abril de 2019

REDACCIÓ
El Foto Art Manresa acull la mostra ‘Ignasi Marroyo i amics: Retrats’ fins al 10 de maig. Es tracta d’una exposició que es va confeccionar per mostrar al Celler durant el 2015, en homenatge al prestigiós fotògraf rubinenc quan aquest encara era viu.

Així, a més de gaudir dels retrats que va fer Marroyo durant la seva vida, també es poden veure una quarantena de retrats de persones molt properes al rubinenc. Des d’imatges captades per membres del Grup Fotogràfic ‘El Gra’, com Josep M. Roset, Miquel Planchart, Carles Mercader o Montse Altimira, passant per retrats de membres d’antics companys del Grup Mussol, entre els quals Joan Colom, o amics de Terrassa o de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, com Joana Biarnés. També hi participen amics de Marroyo del seminari de Fotoperiodisme d’Albarracín, entre els quals hi ha Sandra Balsells o Joan Fontcoberta.

La mostra es va idear com a homenatge a Marroyo perquè el retrat sempre va ser una de les seves disciplines preferides. A més d’exposar-se el 2015 al Celler, el 2016 també es va poder visitar a l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

La mostra es va inaugurar el passat dijous a la capital del Bages, dins del marc del Foto Art Manresa, i es pot visitar al Casal de les Escodines, al carrer Sant Bartomeu, 50, 2n pis.
La mostra es va inaugurar el 2015 al Celler de Rubí. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública