ERC celebra un resultat històric agredolç "insuficient pel canvi polític a la ciutat"
Política | 27 de maig de 2019

LARA LÓPEZ
ERC Rubí registra un resultat històric a les eleccions municipals de Rubí, on es manté com a segona força política amb un augment de més de 3.000 vots i 2 regidors, passant de 7 a 5 representants a l'Ajuntament. Xavier Corbera, portaveu d'Esquerra, va declarar que estan enormement orgullosos per aquest resultat històric, però "tristos perquè malauradament els vots no han estat suficients perquè hi hagi canvi a la ciutat".

Els membres de la llista electoral, apoderats i simpatitzants d'ERC començaven la nit electoral amb somriures esperançadors davant les previsions de poder arribar a batre al PSC pel govern de Rubí però, a mesura que avançava el recompte, l'actitud general ha passat a ser de resignació i sorpresa davant el triomf clar de la candidatura d'Ana María Martínez, que ha sumat gairebé 5.000 vots més que a les eleccions de 2015. Corbera ha afirmat que "per davant del partit hi ha el país i la ciutat" i que, tot i que la ciutadania no ha votat aquest canvi, des d'ERC seguiran treballant i esforçant-se al màxim des de l'oposició per millorar la ciutat.

A Esquerra Republicana s'ha mostrat satisfet per l'augment de la força d'ERC a Barcelona i l'àrea metropolitana. El líder d'ERC Rubí ha insistit en què són persones de paraula i no pactaran amb el PSC. "La nostra feina és ajudar a la ciutat i lluitarem perquè d'aquí als propers 4 anys sigui possible un canvi polític" – ha sentenciat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals