ERC celebra un resultat històric agredolç "insuficient pel canvi polític a la ciutat"
Política | 27 de maig de 2019

LARA LÓPEZ
ERC Rubí registra un resultat històric a les eleccions municipals de Rubí, on es manté com a segona força política amb un augment de més de 3.000 vots i 2 regidors, passant de 7 a 5 representants a l'Ajuntament. Xavier Corbera, portaveu d'Esquerra, va declarar que estan enormement orgullosos per aquest resultat històric, però "tristos perquè malauradament els vots no han estat suficients perquè hi hagi canvi a la ciutat".

Els membres de la llista electoral, apoderats i simpatitzants d'ERC començaven la nit electoral amb somriures esperançadors davant les previsions de poder arribar a batre al PSC pel govern de Rubí però, a mesura que avançava el recompte, l'actitud general ha passat a ser de resignació i sorpresa davant el triomf clar de la candidatura d'Ana María Martínez, que ha sumat gairebé 5.000 vots més que a les eleccions de 2015. Corbera ha afirmat que "per davant del partit hi ha el país i la ciutat" i que, tot i que la ciutadania no ha votat aquest canvi, des d'ERC seguiran treballant i esforçant-se al màxim des de l'oposició per millorar la ciutat.

A Esquerra Republicana s'ha mostrat satisfet per l'augment de la força d'ERC a Barcelona i l'àrea metropolitana. El líder d'ERC Rubí ha insistit en què són persones de paraula i no pactaran amb el PSC. "La nostra feina és ajudar a la ciutat i lluitarem perquè d'aquí als propers 4 anys sigui possible un canvi polític" – ha sentenciat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC