Sis empreses rubinenques guardonades als Premis Cambra
Economia | 27 de maig de 2019

REDACCIÓ
Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres ABSA, Vetem i Grup Moehs han estat guardonades als Premis Cambra 2019, una iniciativa de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa que caga any premia les empreses que han tingut iniciatives o activitats comarcals destacades.

Robin-Hat, una empresa formada per tres persones i dedicada al disseny i la fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic, ha estat reconeguda per la seva Iniciació a la internacionalització; així com també ho ha estat Vectem, dedicada al desenvolupament i producció de productes dermatològics, cosmètics i d’higiene i protecció sanitària i que té en plantilla 55 persones.

En la categoria de Millora contínua, sostenibilitat i eficiència energètica, han estat distingides Cipsa Circuits i DSV Air & Sea. Cipsa Circuits és una empresa dedicada a la fabricació de circuits impresos que dona feina a 57 treballadors, mentre que DSV Air & Sea, amb una plantilla de 1.200 professionals, ofereix serveis globals de transport de mercaderies i logístic.

Talleres Absa ha estat guardonada en l’apartat de Millor iniciativa comercial i de serveis. Es tracta d’una empresa dedicada al disseny, fabricació i distribució de sistemes de tancament, panys electrònics, interruptors i manyeria mecànica i electrònica, i ocupa 47 persones.

Pel que fa als premis de designació directa, els que no són de lliure concurrència i que decideixen directament els òrgans de l’ens cameral, Grup Moehs ha guanyat el premi a la Iniciativa empresarial a la demarcació per la seva trajectòria i consolidació a la demarcació amb un projecte empresarial de valor afegit. Grup Moehs és un grup d’empreses amb activitat vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica. El grup té una trajectòria internacional consolidada i disposa d’un equip de 800 persones, amb dues de les 9 empreses i plantes a Rubí. El 2018 va facturar 215 milions d’euros, el 90% dels quals als mercats estrangers. Aquest any ha anunciat una inversió de 6 milions d’euros per construir una nova planta de biocosmètics a Rubí.

La resta d’empreses guardonades per la Cambra de Terrassa han estat Sensocar, Skeyndor, Azbil Telstar Technologies, Folgarolas Textil i Manipulados Vicopack, de Terrassa; Talent Revolution, Taller Jeroni de Moragas i Anaconda Biomed, de Sant Cugat del Vallès; i Joan Vert, fundador de Vallès Car Holding, reconegut amb el Premi Cambra al Lideratge Empresarial.

L’acte de lliurament dels Premis Cambra serà l’11 de juliol a les 20 hores al Centre Cultural de Terrassa, on s’espera la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.
Visita institucional a Moehs, durant la celebració del seu 50è aniversari. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La desapareguda masia de Can Claverí
Previsió de calor extrema coincidint amb la Festa Major de Rubí
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
“És un honor ser el pregoner de les festes de la ciutat que m’ha vist créixer i amb la qual m’identifico”
Una gran festa a l'Escardívol el dijous amb Buhos, Suu i Sixtus
El foc i la música protagonitzen la tradicional revetlla de Sant Joan a l’Escardívol