Sis empreses rubinenques guardonades als Premis Cambra
Economia | 27 de maig de 2019

REDACCIÓ
Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres ABSA, Vetem i Grup Moehs han estat guardonades als Premis Cambra 2019, una iniciativa de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa que caga any premia les empreses que han tingut iniciatives o activitats comarcals destacades.

Robin-Hat, una empresa formada per tres persones i dedicada al disseny i la fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic, ha estat reconeguda per la seva Iniciació a la internacionalització; així com també ho ha estat Vectem, dedicada al desenvolupament i producció de productes dermatològics, cosmètics i d’higiene i protecció sanitària i que té en plantilla 55 persones.

En la categoria de Millora contínua, sostenibilitat i eficiència energètica, han estat distingides Cipsa Circuits i DSV Air & Sea. Cipsa Circuits és una empresa dedicada a la fabricació de circuits impresos que dona feina a 57 treballadors, mentre que DSV Air & Sea, amb una plantilla de 1.200 professionals, ofereix serveis globals de transport de mercaderies i logístic.

Talleres Absa ha estat guardonada en l’apartat de Millor iniciativa comercial i de serveis. Es tracta d’una empresa dedicada al disseny, fabricació i distribució de sistemes de tancament, panys electrònics, interruptors i manyeria mecànica i electrònica, i ocupa 47 persones.

Pel que fa als premis de designació directa, els que no són de lliure concurrència i que decideixen directament els òrgans de l’ens cameral, Grup Moehs ha guanyat el premi a la Iniciativa empresarial a la demarcació per la seva trajectòria i consolidació a la demarcació amb un projecte empresarial de valor afegit. Grup Moehs és un grup d’empreses amb activitat vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica. El grup té una trajectòria internacional consolidada i disposa d’un equip de 800 persones, amb dues de les 9 empreses i plantes a Rubí. El 2018 va facturar 215 milions d’euros, el 90% dels quals als mercats estrangers. Aquest any ha anunciat una inversió de 6 milions d’euros per construir una nova planta de biocosmètics a Rubí.

La resta d’empreses guardonades per la Cambra de Terrassa han estat Sensocar, Skeyndor, Azbil Telstar Technologies, Folgarolas Textil i Manipulados Vicopack, de Terrassa; Talent Revolution, Taller Jeroni de Moragas i Anaconda Biomed, de Sant Cugat del Vallès; i Joan Vert, fundador de Vallès Car Holding, reconegut amb el Premi Cambra al Lideratge Empresarial.

L’acte de lliurament dels Premis Cambra serà l’11 de juliol a les 20 hores al Centre Cultural de Terrassa, on s’espera la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.
Visita institucional a Moehs, durant la celebració del seu 50è aniversari. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments