Tretze colles participaran en la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí
Abans de la Trobada, tindrà lloc l’acte oficial que culminarà l’agermanament entre els gegants de Rubí i els de Borriana
Cultura | 2 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Un total de tretze colles geganteres participaran aquest dissabte 6 de juliol en la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí, que organitza la Colla de Geganters de Rubí. Entre aquestes, hi ha com a convidada especial la colla de Borriana, de Castelló, amb qui l’agrupació gegantera rubinenca culminarà el procés d’agermanament iniciat a principis d’any.

Així, cap a les 13 hores, es plantaran els gegants de Rubí i de Borriana a la plaça de Pere Aguilera, mentre a la Sala de Plens tindrà lloc l’acte d’agermanament amb la presència de les autoritats locals. Posteriorment, tindran lloc uns balls dels gegants a la plaça per cloure l’acte.

La trobada s’iniciarà a les 17.30 hores amb la plantada de tots els gegants i capgrossos participants a la plaça de Pere Aguilera. Les colles assistents, a més de l’amfitriona i la de Borriana, seran la del Guinardó (Barcelona), Borges Blanques, Calaf, barri de Sant Josep (L’Hospitalet), La Llacuna, Pont de Vilomara i Sentmenat, així com les colles rubinenques de les escoles 25 de Setembre, Ca n’Alzamora i Teresa Altet i del barri del Pinar.

Cap a les 19 hores s’iniciarà la passejada de gegants en una cercavila que anirà de la plaça de Pere Aguilera a la plaça de la Nova Estació, passant pels carrers Doctor Robert, Maximí Fornés, Montserrat, Sant Jaume i Sant Cugat i l’avinguda Barcelona. A les 20 hores, ja a la plaça de la Nova Estació, tindran lloc els balls de lluïment, els parlaments i el final de festa.
Gegants i capgrossos de la localitat de Borriana, de Castelló.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor