Rubí acull dissabte la XX edició de la Festa de Sant Cristòfol
Cultura | 3 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Els Amics dels Automòbils organitzen, un any més, la Festa de Sant Cristòfol, que enguany arriba a la seva vintena edició. Es tracta de la festa anual de l’entitat, que se celebra entre el 6 i 7 de juliol a Rubí.

Dissabte a la plaça del Doctor Guardiet arrencarà la festa a partir de les 15 hores amb una exposició de cotxes clàssics. A les 17 hores tindrà lloc la inauguració oficial i una hora maés tard, tots els cotxes sortiran en comitiva per recollir els abanderats que arribarà a l’església de Sant Pere al voltant de les 19 hores per assistir a la missa en honor a Sant Cristòfol.

El diumenge, a partir de les 10 hores, hi haurà una nova concentració de cotxes al Centre Cívic de Can Fatjó i a les 10.30 hores està previst un esmorzar pels assistents a la trobada. A partir de les 13 hores, hi haurà una cercavila amb els cotxes clàssics pels carrers de Rubí fins a l’església de Sant Pere, on tindrà lloc la benedicció dels vehicles i el lliurament de medalles. La festa finalitzarà amb el dinar a les 14.30 hores.

La propera activitat de l’Associació d’Amics dels Automòbils Antics serà el 13 de juliol, amb una nova edició del Ral·li Clàssic Sant Cristòfol, una altra de les activitats anuals destacades de l’entitat.
Imatge de la festa de Sant Cristòfol del 2018. / Arxiu-Iban Coca
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor