ERC carrega contra la pujada de sous del nou cartipàs
Política | 11 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), principal partit a l’oposició, ha criticat durament el cartipàs del govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que comporta un important augment de sous per a tots els regidors, però especialment per als que tenen tasques de govern. En un comunicat, la formació considera que “no s’adequa a la realitat actual ni a les necessitats de Rubí. Volem que siguin uns sous coherents ajustats a la realitat de l’entorn ciutadà”.

A banda, la formació republicana també critica l’augment dels càrrecs de confiança del govern: “Han de ser professionals de l’àmbit i que comptin amb el vistiplau de tres quartes parts del Ple, contractats per a un període de temps determinat”.


Participació en els projectes clau
D’altra banda, la formació republicana ha tornat a insistir que com a principal força a l’oposició, ha de poder participar en la redacció dels grans projectes clau de transformació de Rubí, com el parc de Ca n’Oriol, la finalització de l’illa de vianants, la reforma de la plaça Doctor Pearson, el Pla Local d’Habitatge, el Pla de Mobilitat o el Pla de Barris, entre altres.

Esquerra també demana participar en la redacció dels plecs de clàusules dels grans contractes del municipi, ser present en el procés de consolidació de la plantilla municipal i tenir tota la documentació sobre els grans projectes que signa el consistori.
Regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor