El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Esports | 18 de setembre de 2019

REDACCIÓ
El Mercat Municipal organitza aquest diumenge 22 de setembre la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Es tracta d’una activitat que enguany arriba a la 21a edició i que ja està consolidada com una cita lúdico-esportiva de la tardor a la ciutat.

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, impulsa aquesta activitat familiar, que acostuma a reunir al voltant de 500 o 600 persones en cada edició. Gent de totes les edats pedalaran aquest diumenge en una activitat que busca donar a conèixer el Mercat, però també fomentar els bons hàbits per a una vida més sana: l’esport i l’alimentació saludable. A més, té un vessat lúdic, ja que s’organitzaran activitats d’animació i esbarjo.

Les inscripcions per participar en la Bicicletada, que es posarà en marxa a les 10 hores des de la plaça del Mercat, es poden fer a la parada de l’Herboristeria Majó situada en l’equipament comercial i tenen un cost d’un euro. També es podran fer el mateix dia una hora abans de la sortida de la bicicletada.

En aquesta edició, s’han dissenyat dos recorreguts, un de més llarg i un de més curt. Després de la Bicicletada, els assistents podran gaudir d’un entrepà de botifarra i beguda. També hi haurà, com és habitual, un sorteig de productes del Mercat Municipal i activitats infantils a la plaça.
La Bicicletada del Mercat atrau ciutadans de totes les edats. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts