El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Esports | 18 de setembre de 2019

REDACCIÓ
El Mercat Municipal organitza aquest diumenge 22 de setembre la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Es tracta d’una activitat que enguany arriba a la 21a edició i que ja està consolidada com una cita lúdico-esportiva de la tardor a la ciutat.

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, impulsa aquesta activitat familiar, que acostuma a reunir al voltant de 500 o 600 persones en cada edició. Gent de totes les edats pedalaran aquest diumenge en una activitat que busca donar a conèixer el Mercat, però també fomentar els bons hàbits per a una vida més sana: l’esport i l’alimentació saludable. A més, té un vessat lúdic, ja que s’organitzaran activitats d’animació i esbarjo.

Les inscripcions per participar en la Bicicletada, que es posarà en marxa a les 10 hores des de la plaça del Mercat, es poden fer a la parada de l’Herboristeria Majó situada en l’equipament comercial i tenen un cost d’un euro. També es podran fer el mateix dia una hora abans de la sortida de la bicicletada.

En aquesta edició, s’han dissenyat dos recorreguts, un de més llarg i un de més curt. Després de la Bicicletada, els assistents podran gaudir d’un entrepà de botifarra i beguda. També hi haurà, com és habitual, un sorteig de productes del Mercat Municipal i activitats infantils a la plaça.
La Bicicletada del Mercat atrau ciutadans de totes les edats. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer