VR proposa crear una nova deixalleria a les urbanitzacions
Política | 18 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Veïns per Rubí (VR) presentarà una moció en el Ple d’aquest mes de setembre on es demana iniciar un estudi de viabilitat per instal·lar una nova deixalleria per donar servei a les urbanitzacions, estratègicament ubicada, per facilitar l’accés als residents d’aquestes zones.

Des de la formació recorden que les urbanitzacions ocupen una àmplia extensió del territori i que han experimentat un creixement poblacional molt important en els últims anys, fet que ha comportat “un especial dèficit d’equipaments i serveis públics, per una població que representa més del 15% del municipi”.

VR també assenyala que els punts més llunyans de les urbanitzacions se situen a uns 9 km de la deixalleria de Cova Solera, mentre que la distància de la deixalleria de Terrassa és de només 6 km.

Segons el partit, l’Ajuntament hauria de reservar el sòl necessari per establir l’emplaçament i es podria valorar la construcció d’una deixalleria tipus A, d’acord amb les recomanacions de l’Agència Catalana de Residus, amb un mínim de 625 m2. A més, assenyalen que les deixalleries faciliten la recollida selectiva i poden prestar suport al servei de recollida de residus.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia