Fotodenúncia
Opinió | 25 d'octubre de 2019

Francesc Gilibets
Voldria dirigir-me a la senyora alcaldessa que tant presumeix del Rubí net i endreçat. Es veu que no compta que l’altra part de la Riera també és Rubí.

Estic parlant del carrer Pau Casals on vivim fa més de 60 anys. Per cert, si aquest senyor pogués aixecar el cap i veure com està aquest carrer, crec que trauria el seu nom de la placa. Els últims temps, fa llàstima: voreres que són el paradís de les mascotes per embrutar-la i els seus propietaris, com si sentissin ploure que no recullen res.

Quan arriba la Festa Major, tallaven les herbes perquè les persones que anaven al Castell no ho veiessin tan deixat. Aquest any no han fet res i l’herba si no s’arrenca, arriba a més d’un metre d’alçada.

Fa molt de temps que no es veu cap persona que es cuidi d’escombrar els papers, ja que tinc entès que tenen prohibit arrencar cap herba.

Jo convido a l’alcaldessa que visiti el carrer i que intenti caminar per la vorera que no es pot passar gràcies al fet que hi ha vehicles, concretament una furgoneta, aparcats a sobre.

Jo el que no entenc, amb els milions que té Rubí de pressupost, no es pugui mantenir una brigada de 4 o 5 persones (no serà per falta d’aturats).

Li recordo que aquí també paguem impostos.

En fi, Rubí net, Rubí brut i deixat. Això no té aire que pugui canviar.

Continua el mateix govern i el problema segueix.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia