Els gegantons de Rubí, a Sant Llorenç Savall
Cultura | 25 de novembre de 2019

REDACCIÓ
Els gegantons de Rubí, la Laia i el Galderic, van visitar diumenge Sant Llorenç Savall per participar en la XI Trobada de Gegants d'aquesta població amb motiu de la Festa Major d'Hivern, en honor a Sant Climent. Així, van retornar la visita que els gegantons d'aquesta localitat van fer a Rubí el juny del 2018 amb motiu de l'apadrinament del gegantó Orelletes.

La trobada, a la qual van participar també les colles de Canovelles, Cervera, Delta Prat, Horta de Sant Joan, La Granada, Martinet, Olesa de Bonesvalls, Palau Solità i Plegamans, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Súria, Ullastrell i Vilanova del Camí, es va iniciar amb la plantada de gegants a la plaça Major. Posteriorment es va iniciar una passejada pels carrers del centre fins a arribar a la placeta de la Casa de Cultura.

Allà es van presentar les colles participants, que van oferir els seus balls, i es van realitzar els parlaments i el lliurament del recordatori de la trobada gegantera, on es va fer esment de la bona sintonia entre la colla de Sant Llorenç i la de Rubí. La trobada va finalitzar amb el ball conjunt de totes les colles participants. Amb aquesta sortida es clou el calendari de sortides d'aquest 2019.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública