El Jovent Republicà de Rubí renova els càrrecs de la seva junta
Política | 10 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El Jovent Republicà de Rubí ha renovat els càrrecs de la seva junta en el marc del Congrés local anual, que va tenir lloc l’1 de desembre. Vinyet Martín ha tornat a ser escollida com a portaveu, mentre que la secretaria d’organització serà ocupada per Arnau Bonet i la de finances per Roger Barranco.

D’altra banda, Marc Guerrero pren el relleu de la secretaria de comunicació i Meritxell Aulet és la nova secretària de la dona, amb el repte de treballar en polítiques feministes que acabin amb el masclisme entre el jovent rubinenc. Ariadna Martín repeteix com a secretària de formació i Roger Puig ostenta la secretaria d’activisme, que té com a objectiu fer el Jovent Republicà més visible a la ciutat.

Durant l’assemblea es va aprovar un full de ruta on s’especifiquen les diverses propostes que el Jovent Republicà creu indispensables dur a terme a Rubí durant aquest any. En aquest sentit, la portaveu Vinyet Martín assenyala que “aquest curs l’encarem amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia de la sentència del procés i al costat dels i les represaliades”. Per Martín, “sense oblidar les polítiques socials, el nostre objectiu és caminar cap a la independència del nostre país, tot recordant que quan s’acabi aquest procés ens quedarà encara una part de la nació per assolir la llibertat completa dels Països Catalans”.
Membres de Jovent Republicà.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mor per coronavirus Maria Rusiñol, molt coneguda i estimada a la ciutat per exercir durant molts anys com a infermera
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Un hotel de Rubí acollirà malalts de coronavirus de l’Hospital General
La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit
L'Ajuntament estudia sancionar TMA per no cessar l'activitat durant el confinament