La carpa de Nadal s’amplia fins al 2 de gener per acollir més activitats
Cultura | 12 de desembre de 2019

REDACCIÓ
La plaça del Doctor Guardiet tornarà a acollir la carpa de Nadal, des d’on s’oferiran tota mena d’activitats destinades principalment a un públic infantil durant aquestes festes nadalenques. La principal novetat és que enguany, la carpa de Nadal es mantindrà fins al 2 de gener per tal d’ampliar l’oferta lúdica per als més petits de la família. En darreres ocasions, aquesta infraestructura es desmuntava alguns dies abans del 25 de desembre.

La carpa obrirà les seves portes aquest divendres i oferirà activitats cada tarda de dilluns a dijous laborables i en horari de matí i tarda els divendres, dissabtes i diumenges. L’accés és gratuït, però l’aforament és limitat, així que es recomana als assistents que arribin als espectacles amb temps per poder assegurar-se l’entrada.

Aquest mateix divendres ja hi haurà els primers espectacles, ‘Jocs Tronats’ a l’interior i l’exterior de la carpa (17h) i ‘Teatre de Funàmbuls’, de la companyia Circ Xic (18h).

En total, hi ha programades més d’una quarantena d’activitats entre tallers i espectacles durant les tres setmanes que la instal·lació estarà a la plaça.


Món del Tió
A banda de la carpa de Nadal, aquest any es repetirà la instal·lació Món del Tió, un espai familiar a la plaça del Doctor Pearson on es podran veure cases de fades, un bosc de bolets i la casa del Tió, entre altres. En aquesta ubicació, també s’han programat tallers destinats als infants i narracions de contes. En aquest cas, el Món del Tió estarà obert des del 14 fins al 23 de desembre.


Fira de Nadal
Un altre clàssic del Nadal que es posa en marxa aquesta setmana és la Fira de Nadal, també a la plaça Pearson. La fira estarà oberta del 14 al 23 de desembre.
La Fira de Nadal s’ubicarà a la plaça Pearson. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats