Antoni Marsal exposa paisatges i retrats a la Biblioteca Municipal
Cultura | 13 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El reconegut pintor rubinenc Antoni Marsal ha inaugurat una nova exposició a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. La mostra és una continuació de l’exposició que l’artista va oferir l’any passat en el mateix equipament, ja que manté la mateixa temàtica: paisatges, motius florals i retrats.

Marsal exposa en aquesta ocasió al voltant d’una seixantena de pintures a l’oli de diferents mides, algunes de gran format, en les quals mostra de nou el seu domini del color i de la llum. En els nous retrats, continua investigant en els fons acolorits, deixant de banda els fons foscos tradicionals dels retrats.

Entre aquests, es poden trobar personatges famosos com l’actriu Penélope Cruz, la presentadora Anne Igartiburu, el tenista Rafael Nadal o l’actor Galindo, qui va morir recentment i era amic íntim de l’artista. També hi ha retrats de rubinencs coneguts i altres que han estat encàrrecs personals de la societat vallesana.

La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca fins al pròxim 31 de gener en horari d’obertura de l’equipament cultural.
El pintor rubinenc, amb un dels paisatges que formen part de la mostra. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats