Èxit de participació a la IV edició del Torneig de Nadal de petanca nen-adult
Esports | 3 de gener de 2020

Luis Julián
Les instal·lacions de la Unió Petanca Las Torres-Rubí va acollir diumenge passat el IV Torneig de Nadal nen-adult amb un gran èxit de participació. Fins a un total de 84 dobletes, formades per un nen i un adult, van disputar el torneig en un ambient esportiu i familiar.

Els infants guanyadors d’aquesta edició van ser Àlex Molins i Nacho Collado, que van guanyar la final de general dels seus respectius grups.

Aquest torneig, que es va consolidant any rere any, va néixer amb l’objectiu de fer arribar aquest esport als més petits i alhora trencar l’estereotip que només el practica la gent gran.

Per disputar la prova es va haver d’aprofitar el pàrquing i es van haver d’adaptar les pistes de Cova-Solera per poder encabir les 84 dobletes, ja que actualment es troben en la fase final de les obres de la coberta de les pistes centrals. El regidor d’Esports, Juan López, va assistir en representació de l’Ajuntament i va poder comprovar el futur que té aquest esport a la nostra ciutat.

El torneig va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, l’entitat Propetanque, la Federació Catalana de Petanca i la gent del bar de la UP Las Torres-Rubí.
Els dos infants guanyadors del torneig de petanca. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos