Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Política | 16 de gener de 2020

REDACCIÓ
Catalunya en Comú a Rubí ja ha escollit la seva primera executiva, que substituirà la direcció del partit provisional que hi havia fins ara i que s’ha encarregat de conduir la nova formació fins a les eleccions municipals del 2019.

El 9 de gener es va validar l’única candidatura que s’havia presentat per dirigir el partit i que està conformada pels regidors Ànnia García i Pau Navarro, l’assessora del grup municipal dels comuns, Andrea de Pablos, a més de Daniel Capolat, Siham Azaoyat, José Luis Navarro, Montse Malé i Mohammed Said. La candidatura incorpora diversos perfils amb experiència en organitzacions polítiques i socials, a més de persones joves. Alguns dels membres de la nova direcció són provinents d’Iniciativa per Catalunya Verds.

La proposta que acompanya la nova executiva està lligada a un pla de treball de dos anys i contempla com a objectius consolidar l’espai polític a la ciutat, eixamplar la base i generar espais de debat polític sobre temes locals i nacionals, amb una clara intenció de generar futurs relleus dins de l’organització.

En Comú a Rubí es va presentar a les eleccions en coalició amb Podem i va obtenir tres regidors, que actualment estan al govern després de signar un pacte amb el Partit dels Socialistes.
La nova executiva de Catalunya en Comú de Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020