El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
Actualitat | 23 de gener de 2020

REDACCIÓ
En els darrers anys, la Generalitat de Catalunya està reconvertint els Casals de la Gent Gran en Casals Cívics oberts a tota la ciutadania amb la intenció de fomentar i promoure activitats intergeneracionals. De moment, més d’una vintena d’equipaments d’aquestes característiques ja han fet el canvi. Entre ells, el Casal de la Gent Gran de Rubí, ubicat al carrer Magallanes, a prop del Mercat.

En els propers mesos, l’equipament públic farà obres per adequar-se a les noves necessitats de Casal Cívic, però de moment ja ha ampliat el seu horari i ha ampliat les seves activitats.

El nou horari del Casal Cívic és de dilluns a dijous de 9 a 21 hores, el divendres de 9 a 13.20 hores i de 14.30 a 21 hores i els diumenges de 10 a 13.30 hores i de 15.30 a 21 hores.

Un Casal Cívic és un espai públic de participació i convivència obert a tota la ciutadania amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social, l’equitat, l’arrelament i el sentiment de pertinença, a més de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. En resum, es tracta d’un espai intergeneracional que pretén ser un punt de trobada per a famílies, entitats i iniciatives de la zona.
El Casal està situat al carrer Magallanes, a prop del Mercat. / C.B.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020