Trobada a Rubí per elaborar el pla d’acció pels polígons industrials del Vallès
Economia | 28 de febrer de 2020

REDACCIÓ
Rubí va acollir dimarts la reunió del grup de treball de la mesura Dinamització i preservació dels espais productius del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental. Els objectius de la reunió van ser, d’una banda, revisar les accions realitzades per impulsar els polígons d’activitat en el marc del Pla d’Acció 2018-2019 i, de l’altra, plantejar els nous reptes, línies i accions a abordar que s’inclouran en el nou Pla d’Acció 2020-2021.

La sessió, que va tenir lloc a la Masia de Can Serra, va comptar amb 30 professionals representant a les diferents entitats membres del Pacte, especialment, d’ajuntaments i agents socials i econòmics. Es va posar en valor la feina feta els darrers temps i la bona cooperació dels darrers anys. També es va parlar de la necessitat de fer un salt endavant en el desplegament de nous projectes.

Les línies generals que es van treballar en diferents grups van ser: Sistema d’informació, coneixement i difusió, Subministraments bàsics i canvi de model energètic, Accessibilitat i mobilitat sostenible, Associacions i entitat de gestió de polígons, Promoció, reconversió i transformació del sòl industrial i Dinamització i col·laboració publico-privada. En total es van identificar una quarantena d’accions a dur a terme en els propers anys. / DdR
Un moment de la trobada a Can Serra. / CCVOC
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La residència d’avis Amanecer té un cas positiu de coronavirus i vuit sospites
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
L’Hospital General de Catalunya ja està sota el control del Servei Català de la Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament
La plantilla de Continental es nega a treballar pel risc de contagi