La Rubinenca cau davant el CE Barcelona
Esports | 6 de març de 2020

AER
L’auditori del Museu Vallhorat va acollir la setena jornada de competició a la categoria Preferent. El primer equip de l’Agrupació d’Escacs Rubinenca va rebre el CE Barcelona, líder invicte de la categoria. Els rubinencs van alinear A. Navarro, Q. Cortés, H. Serrano, G. Palacios, J.M Fortes, A. Muñoz, M. Sierra, P. Hernández, J. Planellas i A. Martínez. Una victòria i cinc taules van ser insuficients per guanyar, però si va ser un resultat molt digne pels rubinencs que van perdre per 3,5-6,5 punts.

El segon i tercer equip de la Rubinenca va rebre als seus rivals a l’Escola d’Escacs, al carrer de la Creu, 25. El segon equip va perdre davant el Moià per 2-4, tot i estar a punt de donar la sorpresa amb un 2-3 al marcador. A falta de finalitzar l’última partida, semblava que el jugador local podia empatar, però no va ser possible. El tercer equip, format pels joves del club, van rebre el Sitges, un conjunt molt superior que va guanyar per 0-4.

D’altra banda, a l’Obert d’Igualada-Anoia, Jordi Arcas va guanyar el seu matx, mentre que Albert i Rafa Martínez van fer taules. A l’Obert d’Hivern de Sabadell, victòria de G. Palacios, empats de M. Sierra i A. Martínez i derrota de R. Martínez.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Rubí registra 56 casos positius de Covid-19 i 518 casos sospitosos més en els últims set dies
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports